promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kemény politikai kérdést tettek fel Nagy Ervinnek, jelenleg menthetetlen Magyarország

Kemény politikai kérdést tettek fel Nagy Ervinnek, jelenleg menthetetlen Magyarország

Borítókép:  Rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A színész szerint robogunk a vég felé, meg is indokolta.

Bár nagy Ervin minden kétséget kizáróan igen tehetséges színész, az utóbbi időben mégis a politikai szerepvállalásával került főképp a magyarok látókörébe. Bár korábban sem rejtette véka alá azt, hogy amennyiben egy rendszer nem működik, azzal ő nem fél szembe szállni, azon Magyar Péter feltűnése óta kifejezetten annak szenteli az idejét, hogy az összes eddig dédelgetett politikai ideológiája megvalósításra kerüljön, ezért pedig nem fél tenni.

Bár gyakran beszélnek arról a művészkörökben, hogy nem feltétlen érdemes szembe menni az aktuális hatalommal, őt ez a fajta aggodalom teljesen elkerüli és a magánéletében is kiharcolta magának, hogy a hozzá legközelebb állók ne próbálják lebeszélni, hanem sokkal inkább bátorítsák őt ebben az egész magyarságért felvállalt menetelésben.

Kemény időszak lehet ez Nagy Ervinek, rengeteg dolog történt vele relatíve rövid idő alatt: Borbély Alexandrával belevágtak az élet egyik legnehezebb feladatába, ráadásul rögtön duplán. Édes ikreik születtek, Ervinnek pedig érthető módon az édesapa szerep az, amiről sohasem akar hiányozni.

Azonban az interjúi, a személyes megjelenései, a színpadi fellépései is sokasodtak: gyakran lépett fel az újdonsült politikus országjárásain és kampányidőszakában is aktívan részt vállalt, ezzel pedig óhatatlanul együtt járt az is, hogy többször adott interjút is.

Az egyik ilyenben például Magyarország jövőjéről kérdezték és a az volt a fő kérdés, hogy miért fogy a magyar, mire Ervin határozott választ adott: Egészen egyszerűen azért, mert a kivándorlás már aktív tma lett a mindennapokban és rengeteg fiatal, életképes felnőtt, vagy akár nagy szaktudással rendelkező idősebb  állampolgár is a külföldi létet választja, ez pedig hosszútávon súlyos következményekkel fog majd járni. Amellett, hogy szereti Magyarországot (ezt rengetegszer hangsúlyozta), szerinte az is fontos, hogy erről a kérdésről valóban beszéljünk. A videó, melyben ez elhangzik, már igen nehezen megtalálható az interneten.

De azt, hogy ezt hogyan lehetne megoldani, hogyan lehetne ellene tenni, azt a lenti videóban kifejti, azzal egyetemben, hogy a problémája a jelenlegi országvezetéssel és miért ment bele egy ilyen számára merőben új, közéleti szerepbe: