promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ervin többször összetörte már Borbély Alexandra szívét, ezzel a dologgal tudja hetekre megbántani párját a forradalmár színész

Nagy Ervin többször összetörte már Borbély Alexandra szívét, ezzel a dologgal tudja hetekre megbántani párját a forradalmár színész

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nagy Ervin természete a magánéletben néha átok, felesége most megszellőztette mi miatt haragudott férjére hosszú ideig.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra sokak egyik kedvenc szerelmespárja: kettőjüket a színház szeretete hozta össze, a közös szakma miatt mélyült el kapcsolatuk, ám azóta a hétköznapokban is megtalálták egymáshoz az utat: 2021-ben összeházasodtak, 2022-ben pedig bejelentették, hogy ikreket várnak. A gyerkőcök azóta rendben megszülettek és igazi 21. századi modern családként próbálnak boldogulni. Alexandra többször hangsúlyozta, hogy nem szereti azt a megszokott családmodellt, amelyben a legtöbben még ma is hisznek annak elavultsága ellenére, hogy a háztartás és a gyermeknevelés a nő dolga. Erről sokszor, sok helyen mesél szívesen és bár nem szereti az ablakba kitenni magánéletét, ezekből az interjúkból mégis leszűrhetjük, hogy mi is zajlik náluk a négy fal között.

Ervint felesége odaadó édesapának írja le, aki tele van szeretettel és ezt imádja is kimutatni, ebben pedig éppen ellenétesek: Alexandra többször elmondta már, hogy nem híve a túlzott érzelemnyilvánításnak annak ellenére, hogy rajongásig szereti családját. Az ellentétek, amik a személyiségük között vannak sokszor visszaköszönnek a hétköznapokban is, de remekül veszik az akadályokat: kiismerték egymást, a másik gyenge pontjait és igyekeznek a különbözőségeket türelmesen, beszélgetéssel feloldani.

Van azonban valami, ami mindkét félnek rosszul esik a másiktól, már pedig ez egy művészetből élő házaspárnál elengedhetetlen: ez pedig a kritika. A Reggelinek adott interjújában Borbély Alexandra elmondta, hogy ennyi idő után is nagyon szeretnének a másiknak tetszeni és vágynak az elismerésre, a dicsérő szavakra, ha pedig a másik esetleg kivetnivalót talált az alakításban, akkor bizony jön a rosszkedv és a merengés.

Ez történt most éppen Alexadrával is, aki hosszú időt után ismét színpadra állt, Olaszországban volt lehetősége előadni az Othellot. Nagy Ervin és az ikrek is vele mentek és természetesen megnézték az édesanya alakítását is. Nagy Ervin azonban a hosszú darab után azonban különös dolgot mondott. Az, hogy ez miért bántotta Borbély Alexandrát és hogy vélekednek a vélemény nyilvánítás fontosságáról, valamint, hogy mi okoz nekik amolyan kellemes izgalmat, az kiderül a lenti videóból: