promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehullt a lepel Nagy Ervinről, volt szerelme nem bírta tovább magában tartani az igazságot, a színész okolja a történtekért
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Ervinnek is szembe kellett nézni az igazsággal, amit volt párja zúdított rá.

Egy kapcsolat mindig két emberen múlik. Ha az egyikük úgy érzi, hogy már nem bírja tovább, vagy nem működik úgy, ahogy régen, mikor fülig szerelmesen belevágtak, akkor már menthetetlen az egész, elválnak útjaik. Ugyanígy járt Nagy Ervin is volt szerelmével, aki a színész okolja mindazért, ami közös életükben történt.

Nagy Ervin - aki talán pályatársa sorsára juthat hamarosan - nemrég Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorának vendége volt, ahol többek között arról is beszámolt, mit mondott neki volt párja, mikor arról kérdezte, hogy miért szakítottak annak idején. Emellett az is szóba került, hogy a színész személyiségére mennyire volt korábban negatív hatással az, hogy magas elvásárokat tűzött ki maga elé. Nagy Ervin őszintén bevallotta, hogy a maximalizmusa volt, hogy annyira túl nőtt már rajta, hogy sokszor nárcisztikusan nyilvánult meg.

Mint mondta, bizonyos ügyekben nárcisztikus volt a szakmája során, de nem úgy, hogy márpedig ő volt a jó, és nem igaz, hogy nem volt jó, hanem úgy, hogy abszolút maximalista volt saját magával, hogy még mindig nem elég jó, már megint nem talált ki valami elég jót, és ez neki még nem tetszik; ezért tűnt sokszor hisztérikusnak - ahogy ő mondta. Aztán ez a viselkedése végül a magánéletére is kihatott, emiatt ért véget a párkapcsolata az ismert színésznővel is.

Polyák Lilla egyszer Ervin szemébe is mondta, hogy nem azért hagyta el, mert nem szerette őt, hanem mert nem lehetett már vele együtt élni. Polyák Lilla szerint Nagy Ervin elviselhetetlen volt, amikor vele volt, és már nem bírta tovább.

Ervin szerint az volt a baj, hogy minden túlságosan komolyan vett - a szakmát, az életet -, teljesen rá volt feszülve, olyannyira maximalista és beképzelt volt. Olyan magasra tette a saját belső művészeti mérvéjét, hogy minden ahhoz képest semmi volt; főleg, amit mások csináltak, és ő is nagyon ritkán tudta megközelíteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás