promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélyben van Nagy Ervin házassága? Kamerák előtt derült ki felesége titka, nagy volt a megrökönyödés
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Ervin felesége belezúgott egy másik férfiba.

A mai rohanó világban igen példaértékű az, ha két ember szeretetben és tiszteletben, valóban építő kapcsolatot tud létrehozni. Még jobban felkapja az ember a fejét ha ilyet lát, ha két ismert emberről van szó, akiknek még több lehetősége lenne arra, hogy kikacsintgassanak, mégis csak egymásért bolondulnak. Éppen ilyen kapcsolat fűzi össze Nagy Ervint és feleségét Borbély Alexandrát. A közös munka hozta össze a párt, akik között elmondásuk alapján szinte rögtön kialakult valamiféle vonzalom. Kapcsolatuk tökéletes, kiegészítik egymást és ami az egyikükből hiányzik, az a másikban megvan.

Ezért is volt különösen érdekes az, amiről Borbély Alexandra vallott az Elviszlek magammal legutóbbi adásában, ahol most a megszokottól eltérően nem egy, hanem két utas is beszállt D. Tóth Kriszta mellé. Nagy Ervin is csatlakozott a női duóhoz és a házaspár nem okozott csalódást: rengeteg humorral, iróniával és önreflexióval álltak hozzá a témákhoz, minden mondatukból sütött az egymást iránt érzett valódi szeretet.

A műsor egy pontján aztán meglepődhettek a nézők, ugyanis D. Tóth Kriszta megkérdezte Borbély Alexandrát, hogy mindig is a Nagy Ervin típusú férfiak tetszettek-e neki. Erre pedig nem igazán az a válaszérkezett, amire számíthattak a nézők, ugyanis Nagy Ervin felesége pironkodva vallotta be, hogy egy egészen másik férfiért van teljesen oda.

Ez a férfi pedig Andy Garcia. Különösen a Keresztapa 3-ban tetszik neki az alakítása, Nagy Ervin félig tréfásan meg is jegyezte, hogy amikor ez megy a tévében, akkor ő kivonul a szobából és hagyja feleségét egyedül ábrándozni.

Ez persze egy teljesen normális dolog, egy házasságban is lehet a másiknak amolyan ideálja, ameddig ez nem bántja a másikat és megmarad valóban az ábránd szintjén.

Arról is beszélt, hogy Nagy Ervin számára az ideális férfi, mert annyira szenvedélyes és érzelmes, emellett pedig árad belőle a férfiasság ami nélkül nem érezné magát teljesnek, mivel ennek ő éppen az ellentéte: kettőjük közül Ervin az, aki jobban kimutatja az érzéseit, amit az elején furcsa volt megszoknia a párjának. De ma már imádja.

A beszélgetést ide kattintva tudjátok végighallgatni, a beharangozóban pedig rögtön elhangzik az Andy Garciára vonatkozó rész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás