promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Híres professzorszülők lányát vette feleségül Molnár Áron, aki korábban Nagy Ervin szerelme volt
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ő Molnár Áron 10 évvel idősebb felesége, aki korábban Nagy Ervin élettársa volt.

Kicsi a világ - szokták mondani; és valóban így van. Ki gondolta volna annak idején, hogy Nagy Ervin egykori élettársa egyszer majd Molnár Áron felesége lesz? A Király és A Tanár sztárja tavaly egy televíziós interjúban mondta el, hogy régebben egy párt alkotott Duda Éva többszörösen díjazott táncművésszel, aki híres professzorszülők leánya, és aki nem mellesleg most Molnár Áron felesége.

Nagy Ervin elárulta, hogy Évával életük nagyon fiatal szakaszában voltak élettársak, és már rég nem voltak együtt, amikor exe megismerkedett Molnár Áronnal. A szabadszájú színészt Éva által ismerte meg Ervin, és több mint 10 évvel ezelőtt készült is róluk egy közös kép, amikor együtt nyaraltak a horvát tengerparton.

Duda Éva szintén a művészi pályán dolgozik, csak ő mint táncos, koreográfus, illetve ő a Duda Éva Társulat alapítója és művészeti vezetője. Ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, de a Sztárbox-ban mindig ott volt helyszínen, és a ring mellől szurkolt férjének.

Molnár Áron felesége híres professzorszülők gyermeke: édesapja Duda Ernő virológus, édesanyja pedig Borsodi Anna neurokémikus. Testvére, ifj. Duda Ernő pedig Gábor Dénes-díjas üzletember, a hazai innovációs és startup világ egyik kiemelkedő alakja, számos Magyarországon és nemzetközi szinten elismert cég társalapítója és hosszabb-rövidebb ideig vezetője.

Duda Éva 22 évesen kezdte az alkotói pályát önálló kortárs táncelőadások létrehozásával, valamint nagyszabású musicalek és operák koreográfusaként. Számos táncelőadás, táncszínházi mű és zenés színházi produkció koreográfusa, rendezője, rangos művészeti díjakkal elismert alkotó.


Művészeti vezetőként mindig új utakat keres, nincs két hasonló előadása. Alkotóként dolgozott már számos európai országban.

„Egy kicsit a főzéshez is hasonlít, úgy adagolom egy előadásba a különböző műfajokat, és érzelmeket, ahogy egy séf az alapanyagokat és a fűszereket”

- nyilatkozta Duda Éva akkor, amikor Frida Kahlo életét és művészetét vitte színpadra.

Molnár Áron felesége magánemberként közéleti aktivista, főképp a klímavédelem, az erőszakmentesség, és a művészet szabadsága mellett áll ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás