promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ervin valami nagyon furcsát mondott Magyar Péterről, ilyenre még nem volt példa
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy Ervin döbbenetes kijelentéseket tett Magyar Péterről.

Nagy Ervin régóta támogatja Magyar Pétert, már a március 15-ére szervezett zászlóbontó eseményén is megjelent, és azóta is számos rendezvényére és tüntetésére elkíséri. Az ország egyik legismertebb és lefoglalkoztatottabb színésze ezzel sokakat magára haragított, hiszen akik nem szimpatizálnak Magyar Péterrel, azok most Nagy Ervint is kevésbé kedvelik. Ryan Reynolds magyar hangjával nemrég egy igen terjedelmes interjú készült a 444-en, amiben valami nagyon furcsát mondott a Tisza Párt alelnökéről.

Amellett, hogy döbbenetes kijelentéseket tett róla, véleményezte az ATV-ben történt incidens, amikor Magyar Péter kiviharzott a stúdióból. A Rónai Egonnal készült, rövidre sikeredett beszélgetésről egy paródia is készült, sokan reagáltak rá, és most Nagy Ervin is elérkezettnek látta a pillanatot, hogy kifejtse gondolatait az Egyenes beszéd című műsorban történtekről.

Nagy Ervin szerint Rónai Egon szerepet tévesztett, de nem volt olyan hátsó szándék sem a szerkesztő, sem az ATV részéről, hogy - ahogy a színész fogalmazott - "megfingatjuk Magyar Pétert". Ugyanakkor elismerte, hogy túl volt fűtve a politikai kemence minden szempontból és minden oldalról.


Ezek után olyan furcsákat mondott Magyar Péterről, amik egészen elképesztőek. Nagy Ervin mondhatni Arnold Schwarzeneggerhez hasonlította a politikust azzal, hogy azt mondta róla, hogy

„bár terminátornak látszik, azért ő is egy ember”.

Ám ezzel még nem volt vége, további két döbbenetes kijelentést tett, amivel nyilván kicsit az Európa-bajnokságot akarta kicsit behozni, mint aktualitást, hiszen focis dolgokat említett a Tisza Párt alelnökével kapcsolatban. Először is azt mondta, hogy Magyar Péterrel kapcsolatban az emberek nem azt érzik, hogy ő egy számító politikus, aki mindig mindent kidekázik, hanem egy rocksztár, egy politikai fenegyerek, majd aztán olyat mondott, amire aztán tényleg senki se volt felkészülve - talán még az újságíró sem, aki a kérdéseket tett fel neki:

„Olyan váratlan, mint egy jó színész, vagy egy jó csatár. És ez kxrva szexi”

- mondta ki Nagy Ervin.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás