promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Közzétették az ATV-s Magyar Péteres kirohanás paródiáját, Rónai Egont alaposan kifigurázzák benne

Közzétették az ATV-s Magyar Péteres kirohanás paródiáját, Rónai Egont alaposan kifigurázzák benne

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Készült egy paródia Magyar Péter ATV-s kirohanása után, amiben Petőfi Sándor durván helyreteszi Rónai Egont.

Sokan látták akár élőben az Egyenes beszéd című műsorban, akár utána az interneten Magyar Péter kirohanását az ATV stúdiójából. A Tisza Párt alelnöke Rónai Egon vendégeként lett meghívva a műsorba, de a beszélgetés el sem tudott kezdődni, ugyanis miután másfél percig nem kapott érdemi kérdést, Magyar Péter egyszerűen kiviharzott a stúdióból. A politikus ugyanis megelégelte azt, hogy Rónai Egon azt állította, hogy az ATV szerkesztői többször hívták őt, mégsem ment el soha a kampányidőszak alatt - hogy pontosan hányszor keresték őt, és hányszor szerepelt a híradóikban, kigyűjtötték neki, és egy piros mappában átnyújtották az élő adásban.

Nem sokkal később készült ebből egy paródia, amit az újonnan indult és felkapott, gyorsan a magyarok kedvenc YouTube-csatornájává vált 'Különös történések a Szondi utcában' működtetői készítettek. Az alkotók azzal a videójukkal robbantak be a köztudatba, amiben feltámasztják Petőfi Sándort, aki a Partizán című műsorban mondja el a véleményét Orbán Viktorról és a kormány működéséről. Azóta készült még néhány rövidebb és hosszabb videójuk is, most pedig közzétették az ATV-s Magyar Péteres kirohanás paródiáját, ami tulajdonképpen a botrányba fulladt beszélgetés folytatása.

Ezúttal maga Petőfi Sándor Rónai Egon vendége az Egyenes beszéd-ben; a műsorvezető az 1848-as nemzeti hős számára is át akar nyújtani egy piros mappát, de Petőfi alaposan helyreteszi Rónait. Közben a műsorvezető két vállán megjelenik az angyal és az ördög, akik arról akarják meggyőzni, hogyan reagáljon a feltámasztott történelmi alak szavaira. Végül a beszélgetés teljes káoszba fullad, és a legvégén még Rónai Egon édesanyja is megjelenik.

A közel 3 perces videót még csak néhány órája került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra, de már most majdnem 20 ezren látták. A kommentelők szerint ez a csatorna most a legjobb a YouTube-on, míg mások szerint Rónai Egon biztos nem fog örülni, ha meglátja ezt a paródiát.