promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyurcsány Ferenc ördögi szektája összefogott a Kádár-párti Gombóc Artúr megmentésére, Szellő István és Kern András is beszállt a buliba
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyurcsány Ferenc szektája az egyetlen, aki megmentheti Gombóc Artúrt.

Több mint 170 ezren nézték már meg a Különös történetek a Szondi utcában nevű YouTube-csatorna első animációs filmjét, amiben Petőfi Sándort visszahozzák a halálból, hogy megmutassák neki, milyen lett Magyarország 1849 óta. Az 1848-as forradalom szimbóluma miután körbenézett Budapesten, interjút adott a Partizánban, amiben elmondta véleményét az Orbán-kormányról és Brüsszelről. A fergeteges kisfilm parádésan figurázza ki a közéleti és politikai dolgokat, és mivel nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak az alkotók, úgy döntöttek, hogy folytatják a munkát, és ezentúl minden hónapban újabb kisfilmekkel fognak jelentkezni.

Nemrég debütált a Szondi utcai Gyula és Beni legújabb kalandja, amiben beköltözik a szomszédjukba a Pom-Pom mesék csokimániás szereplője, Gombóc Artúr, aki a falán lévő képek alapján nem csak Kádár Jánossal kávézgatott barátilag, hanem befutott Hollywoodban is, és Mark Wahlberggel együtt megcsinálta a saját mozifilmjét. Gombóc Artúr ma már nemcsak a csokikat, hanem a fegyvereket is nagyon szereti, és mikor vendégeinek megmutatja az egyiket, véletlenül elsül, és Artúr meghal. Ám utolsó erejével még megbízza Gyulát és Benit, hogy a 2024-es celebgálán keressék fel Osváth Zsoltot, aki egy amulettel segíthet feltámasztani őt.

Csakhogy bejön a képbe Gyurcsány Ferenc szektája, aminek nemcsak Osváth Zsolt a tagja, hanem Kern András, Gálvölgyi János, Szellő István, a Jólvanegyígy srácok, Süsü, Molnár Áron, Karácsony Gergely, és Mesterházy Attila, aki bármelyik pillanatban felveheti ördögi alakját. A kegyetlen szektavezérként ábrázolt Gyurcsány Ferenc ezer örömmel segítene feltámasztani Gombóc Artúrt, de cserébe olyan dolgot kérne, ami megrémíti Gyulát és Benit, így inkább mégsem akarják kérni a DK-s politikus segítségét. Gyurcsány viszont ilyenkor már nem visszafordíthatatlan, véghez akarja vinni tervét, de aztán olyasmi történik vele, amire nem számít.

Az alkotók most is parádés videót hoztak össze, már több mint 70 ezren látták a kisfilmet, de mindenki dicséri, és ami a legfontosabb, mindenki nagyokat nevet rajta. Nem hittük volna, hogy lehet überelni a Petőfis videót, de a Szondi utcais srácoknak sikerült magasabbra tenniük a lécet. Ezek után alig várjuk a következő produkciójukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás