promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ervin szerint miatta lett sikeres Magyar Péter, de még ő sem tudja a Tisza párt elnökének legnagyobb titkát
Borítókép:  Youtube - 7koznapic
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pátoszi magasságokból beszélt le az őt követő néphez Nagy Ervin, elmondta politikai terveit is.

Június 10-én minden eddiginél izgalmas párbaj zajlott le egész Magyarország területén. Bár korábban is voltak már választások, az utóbbi időben a levegő annyira puskaporos és annyi információ ömlik rá az emberekre, hogy ez rekord mennyiségű részvételi arányt eredményezett a polgármesteri, főpolgármesteri és európai parlamenti képviselők megválasztásánál, amik idén kivételesen egy napra estek. Óriásit kampányoltak a pártok, nem lehetett úgy bekapcsolni a tévét, vagy fellapozni egy újságot, hogy ne mosolygott volna ránk egy ismerős arc, egy jól hangzó ígéret. Nem titok: sokakat főleg a kerületük, városuk (és az ország) sorsa mellett a Magyar Péter vezette TISZA Párt és a FIDESZ összecsapása érdekelt. Az eredményeket még jó sokáig fogják politikai elemzők véleményezni, hogy pontosan mi és miért történt, rengeteg jóslat látott napvilágot, nekünk viszünk nem tisztünk erről szakmai véleményt mondani.

Az már régóta köztudott, hogy Nagy Ervin és Magyar Péter között szoros együttműködés van, így teljesen természetes volt, hogy megszólaltatják a színészt is a tegnap történtek kapcsán. Nagy Ervin szemmel láthatóan átszellemült, már-már pátoszi érzések között nyilatkozott és elmesélte, hogyan is kezdődött ez a szimpátia Magyar Péter és közte. Elmondta, hogy színészként jó szeme van a tehetségek felkutatásához, van is erre egy művész berkekben ismert kifejezés:

Átjön a rivaldán. - és ő azonnal átjött, mondta Nagy Ervin.

Állítása szerint színpadi emberként van szeme a tehetségekhez és Magyar Péterben látott valamit, ám az, hogy mi a titka Magyar Péter sikerének előtte is rejtve van.

Nagy Ervint arról is kérdezték, hogy vannak-e politikai tervei, erre egyértelmű nemmel felelt. Úgy fogalmazott, hogy víziói, vágyai vannak, ezt erősíti meg az a korábbi interjúja is, melyet még a kegyelmi botrány előtt vettek fel, itt is úgy definiálta magát, hogy államférfiú szeretne lenni:

Arról is kérdezték a művészt, hogy hogyan viseli a környezet azt, hogy ennyire aktívan belefolyt a politikai életbe, erre azonban meglepően pozitív válasz érkezett: maradva a szavazás áhítatában konkrét számot is mondott, nagyjából a környezete 98 százaléka támogatja őt, aminek nagyon örül. Azt pedig, hogy elsőként felfedezte Magyar Péter tehetségét és első ismert emberként kiállt mellé a színpadra a mai napig nem bánta meg, sőt. Szerinte kicsit is ennek köszönhető a TISZA párt sikere, mert az ismertségével hozzájárult ahhoz, hogy felkeltsék az emberek figyelmét és oda irányítsák, ami Nagy Ervin szerint elhozza a változást. Annak pedig, hogy igaza lett és ez az egész végül ekkora sikerrel zárul, külön örül a megbecsült színész. Érdekességként azt is elmondta, hogy 30 perc is elég neki ahhoz, hogy felfedezze valakiben azt a kicsi pluszt, ami ahhoz kell, hogy valaki valóban színpadképes és érdekes legyen.

A felvételt, melyben Nagy Ervin Magyar Péter felfedezéséről mesél IDE kattintva tekinthetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás