promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Judit bántalmazásról szóló Facebook-posztjait nem akárki írhatta, Magyar Péter megnevezte az elkövetőt
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Judit volt férje, Magyar Péter ismét interjút adott a Partizánnak.

Újabb interjút adott június elsején délután Magyar Péter a Partizánnak. A korábbi beszélgetésekhez képest ezúttal harciasabbnak tűnt, de az országjárás miatti fáradtságot is leolvashatták a nézők az arcáról. 

Az interjú egyik legfontosabb kijelentése volt, hogy Magyar szerint a Vodafone állami felvásárlása után megkérdezte Rogán Antalt, hogy miért kellett megvenni a céget, amikor a hírek szerint az állam a piaci ár fölött fizetett érte. Rogán válasza szerint nem csak a pénz volt a lényeg, sokkal inkább a személyes adatok megszerzésén volt a hangsúly. Magyar Péter szerint a digitális állampolgárság nevű projekt is ugyanerről szól.

Magyar kitért a beszélgetés során arra, hogy a volt felesége, Varga Judit Facebook bejegyzéseit szerinte Rogán Antal és a megafonos Kötter Tamás írták meg. 

„Az, hogy a volt feleségem miért adta ehhez a nevét, vagy egyáltalán adta-e, az egy dolog”

- tette hozzá. Mint ismert, Varga Judit volt igazságügyi miniszter márciusban arról posztolt a közösségi médiában, hogy Magyar Péter bántalmazta, megfélemlítette a házasságuk idején. Később egyébként a Hajdu Péter által vezetett Frizbi című tévéműsorban is beszélt erről a volt miniszter. 

Gulyás Gergely azt is megkérdezte a Tisza Párt alelnökétől, hogy elismeri-e a nagyotmondásra való hajlandóságát. Korábban ugyanis azt mondta, a nyilvánosságra hozott Varga Judit-hangfelvétel után Rogán Antal helikopterrel fog menekülni, de ez nem történt meg. Korábban említést tett arról, hogy vannak olyan sms-ek és levelek a birtokában, melyeket Gulyás Gergellyel váltottak, és amikben vannak szenzitív információk, ám ezeket azóta sem mutatta be. Azt is mondta, hogy a gyermekvédelmi tüntetés után Pintér Sándor le fog mondani, illetve azt állította, hogy az ellenzék összejátszik a kormánypárttal, és nagykoalícióra lépnek a Tisza Párttal szemben a fővárosi közgyűlésben.

Magyar szerint nem biztos, hogy pontosan idézte a mondatait a műsorvezető.

„Ennek egy normális országban így kellene történnie, ennek tizedéért le kellene mondania az érintetteknek”

– reagált válaszában.

Az interjú egy pontján Magyar Péter azt mondta, ha a Fidesz nyer a választáson, és a Tisza Párt 25-30 százalékot ér el, és ez azt jelenti majd, hogy a következő választáson a Fidesznek lesz végre egy legitim kihívója. Majd megismételte, hogy bárhogy is alakul, biztosan nem fognak összefogni más ellenzéki pártokkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás