promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ervin óriási dologra szánta rá magát, megmutatta harmadik lányát is: Lola sosem áll kamerák elé, most mégis sikerült lencsevégre kapni a tinédzsert

Nagy Ervin óriási dologra szánta rá magát, megmutatta harmadik lányát is: Lola sosem áll kamerák elé, most mégis sikerült lencsevégre kapni a tinédzsert

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Ritka alkalmak egyike, hogy Lolát sikerült felvennie a kameráknak.

Nagy Ervin ugyan meglehetősen aktív a közéletben, meglehetősen nyíltan támogatja a villámgyorsan magyar ellenzéki vezetővé növekedő Magyar Pétert és a Tisza Pártot. A közéleti aktivitás ellenére azonban a magánéletére odafigyel, hogy inkább maradjon titokban, nem szokott túl sok információt megosztani.

Habár a színész Instagram-oldalán láthatók olyan képek, amelyen feltűnnek a lányai, az már jóval ritkább, hogy kamerák előtt tűnnek fel. A színész pedig három gyönyörű gyermeke van: az előző kapcsolatából született Lola lánya, aki már tinédzser korba lépett, illetve Elza és Franciska, akik Borbély Alexandrával közös gyermekei.

Mivel Nagy Ervin a családi életére tekintve meglehetősen privát, ezért kifejezetten kuriózumnak tekinthető, hogy Geszti Péter Adom a napom című műsorában megmutatta legnagyobb lányát, Lolát. A műsor keretében mindig az adott sztár napját követik végig, ennek során pedig rögzítették Nagy Ervin közös ebédét lányával, illetve Borbély Alexandrával.

Az ebéd nagyon kellemesen telt, látszódott végig, hogy nagy a szeretet a családban. Lola alapvetően nem volt bőbeszédű, de azért így is árult el információt: Borbély az iskoláról faggatta a tinit, aki elmondta, hogy nagyon szigorúan veszik a késéseket és már egy percet is felírnak, illetve azt, hogy a matek- és töritanára jófej.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra büszke lehet a családra, mindhárom gyermek nagyon szépen nő. A színész nem is szokta gyakran kitenni őket a kamerák kereszttüzének, ezért számos „celebgyerekhez” képest nyugodtabb gyermekkoruk lehet – annak ellenére, hogy a családfő talán az a színész, akiről legtöbbet beszélnek jelenleg az országban.

(Forrás: Femina)