promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ervin családja híresen Fideszes, édesanyja mondta el a tényeket a család politikai álláspontjáról, valóban egymásnak feszült apa és fia?

Nagy Ervin családja híresen Fideszes, édesanyja mondta el a tényeket a család politikai álláspontjáról, valóban egymásnak feszült apa és fia?

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A színész édesanyja nem akart erről beszélni, de most kiteregette a családi szennyest Nagy Ervinről és férjéről. 

A nagy nyári melegben sincs megállás a politikában: ha már nagyon unnánk a strandolást, fantasztikusabbnál fantasztikusabb politikusok igyekeznek gondoskodni arról, hogy legyen megvitatandó témánk.

A magyar közéletben villámgyorsan karriert befutó Magyar Péter a Tisza Párt számára meglehetősen sikeresnek mondható EP-választás után hamar beült az Európai Parlamentbe (azért tegyük hozzá, hogy előtte határozottan kijelentette, hogy ő biztosan nem megy a "kifizetőhely"-nek titulált brüsszeli intézménybe), és már azóta már sikerült a újraválasztott Ursula von der Leyent is Magyarországra hívnia.

Magyar Péternek a haza hírességek körében is akadnak támogatói, talán az első név aki eszünkbe juthat. Nagy Ervin színművész, aki szinte a kezdetek óta látható a Tisza Párt rendezvényein.

Nagy Ervin fellépései meglehetősen sok értetlenkedő hozzászólást generáltak, ugyanis a médiában elterjedt a hír, miszerint a családja Fidesz-szavazó, így sokan azt vélték, otthon a színművész közéleti szerepvállalása minden bizonnyal komoly feszültségeket okoz.

Most Nagy Ervin édesanyja nyilatkozott, és igyekezett tisztázni a helyzetet. Az anyuka úgy fogalmazott, hogy Ervin mindig is kiállt az igazáért, és támogatta azokat az ügyeket, amelyek mellett sokan nem mertek szót emelni. Csodálja a bátorságát, bár gyakran próbálja óva inteni az igazságkeresés veszélyeitől. 

Ő maga igyekszik magát távol tartani magam a politikától, de szerinte egyre több ember vágyik változásra, és véleménye szerint Magyar Péter fellépése reményt ad ezeknek az embereknek. A március 15-i tüntetésen, ahol Ervin elszavalta a "Talpra magyart!", csak felvételről értesült, mivel túlzott izgalommal töltötte el az esemény.

A férjéről pedig úgy nyilatkozott, hogy nem igaz, hogy Fidesz-szavazó lenne, a párt rendszerváltás-kori fellépésekor valóban így volt, de azóta már kritikusabb, és soha, egyetlen pillanatra sem próbálta meggyőzni Ervint arról, hogy tévedne. Nincs feszült légkör, nincsenek ideológiai viták, csupán két szülő, akik féltik gyermeküket, és amennyire csak lehet, meg akarják óvni őt a méltatlan támadásoktól, a gyűlölködéstől, a fenyegetésektől.

forrás: Blikk