promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ügyesen elhallgatták Nagy Ervin feleségéről, de most lebukott: Borbély Alexandráról senki se gondolta volna, ezzel tényleg alaposan meglepte a rajongóit

Ügyesen elhallgatták Nagy Ervin feleségéről, de most lebukott: Borbély Alexandráról senki se gondolta volna, ezzel tényleg alaposan meglepte a rajongóit

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Eddig hallgattak róla, de most fény derült Borbély Alexandra titkára.

Nagy Ervin feleségéről, Borbély Alexandráról olyan hazai filmek és sorozatok juthatnak eszünkbe, mint a Testről és lélekről, a Mellékhatás, vagy a Drakulics elvtárs, amiben szeretett férje játssza az egyik főszerepet. Most azonban olyan projekthez adta a nevét, amire senki se gondolt róla, és pont ezért alaposan meglepte vele a rajongóit. Borbély Alexandra titkát eddig ügyesen elhallgatták, de most lebukott, és nagyon örülünk, hogy ő is részt vett ebben a produkcióban, noha a film nézése közben valószínűleg senki sem jött rá, hogy az valóban a színésznő hangja.

Nagy Ervin korábban boldogan osztotta meg a rajongóival, hogy ezúttal is ő szinkronizálja Ryan Reynolds-ot a Deadpool és Rozsomák című Marvel-filmben; ez már önmagában is egy olyan hír volt, aminek nagyon örültek a rajongók, de most kiderült, hogy Borbély Alexandra is a hangját adta a legújabb képregényfilmhez.

Ráadásul egy olyan karaktert szólaltatott meg, amivel magyarul is betalált az a poén, amit az alkotók eredetileg elterveztek a filmhez. Ugyanis a legújabb Marvel-alkotásban feltűnik egy Lady Deadpool nevű variáns, amit Ryan Reynolds felesége, Blake Lively formált meg. A karakter néhány mondat erejéig meg is szólal, ezért neki is kellett egy megfelelő szinkronhangot találni.

Blake Lively-nak eddig Nemes Takách Kata és Balsai Móni kölcsönözte a legtöbbször a hangját, de ezúttal a szinkronkészítők csavartak egyet a dolgon, hogy magyarul is kijöjjön az a poén, amit Reynolds-ék kitaláltak. Mivel az eredeti változatban is egy férj és feleség párosról volt szó, ezért a szinkronváltozatban is szerették volna ezt visszaadni, ezért Nagy Ervin mellé felkérték Borbély Alexandrát, hogy legyen Lady Deadpool magyar hangja.

Nagy Ervin felesége azelőtt tényleg sosem szinkronizálta Blake Lively-t, hovatovább soha nem dolgozott még egyik Marvel-film szinkronjában sem, szóval ez tényleg csak a poén kedvéért lett összehozva, és ez valami egészen zseniális húzás volt.

Az eredeti változatban gyakorlatilag az egész Reynolds-Lively család szerepelt - még a tavaly februárban született kisfiú is, aki Babypool-t játszotta, de nyilván ezt már sehogy sem tudták volna összehozni Nagy Ervinékkel, hiszen a házaspár ikerlányai, Elza és Franciska még nincsenek két évesek sem. Természetesen így is nagyon örülhetünk az elkészült szinkronnak, a Deadpool és Rozsomák magyar nyelven is nagyon szórakoztató és kifogástalan, Weil Róbert pedig bebizonyította, hogy ő is nagyon jól tudja kölcsönözni Hugh Jackman hangját.

Alább láthattok egy kis tudásbővítőt a filmben felbukkanó Deadpool-variánsokról: