promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Minden szem Ryan Reynolds dúskeblű feleségének dekoltázsára szegeződött, a Deadpool és Rozsomák premierjén villantott a gazellatestű Blake Lively

Minden szem Ryan Reynolds dúskeblű feleségének dekoltázsára szegeződött, a Deadpool és Rozsomák premierjén villantott a gazellatestű Blake Lively

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ryan Reynolds csodálatos felesége a Deadpool és Rozsomák vörösszőnyeges premierjén elképesztő ruhában villantotta meg dekoltázsát.

Már a mozikban vetítik a legújabb Marvel-filmet, a Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével készült Deadpool és Rozsomák című szuperprodukciót, ami telis-tele van meglepetéssztárokkal, visszatérő karakterekkel; sőt még olyan karakter is feltűnik benne, akinek önálló filmjét korábban a forgatás előtt törölték. Nem akarjuk lelőni a poénokat és túl sokat spoilerezni, de volt egy karakter, aki kifejezetten érdekelte a rajongókat, hogy ki is lehet.

Ő Lady Deadpool, Deadpool egyik variánsa, aki az egész film alatt nem veszi le a maszkját, így aztán nem is derült ki, hogy ki játszotta a formás testű képregényhőst. Legalábbis a filmből, mert ha bárki felnéz a film IMDb-oldalára, akkor könnyen kikeresheti, hogy ki bújt a feszülős gúnyába, illetve nemrég a közösségi médiába is kerültek fel olyan képek, amik lebuktatták a színésznőt.

Lady Deadpool-t nem más alakította, mint Ryan Reynolds dúskeblű, gazellatestű felesége, Blake Lively, aki tavaly februárban szülte meg a világsztárral negyedik közös gyermeküket. Érdekesség, hogy mind ez idáig a házaspár titokban tartotta a baba nemét, csak a napokban derült ki, hogy a legifjabb Reynolds-gyermek kisfiú.

Bár már négy gyermeket hozott a világra, Blake Lively továbbra is elképesztő formában van, és bátran mutatja meg magát akár bikiniben is, de nyilván a Deadpool és Rozsomák vörösszőnyeges premierjére nem mehetett el fürdőruhába; helyette egy olyan ruhadarabot viselt, ami ugyancsak arra utal, hogy ő játszotta Lady Deadpool-t.

Vörös szettje igen jól kiemelte formás alakját, és a dekoltázsát is eléggé kihangsúlyozta, így nem csoda, hogy aztán minden szem ő rá szegeződött a premieren.

Blake Lively több képet is megosztott a saját oldalán az eseményről, ne felejtsetek el tovább léptetni a többi fotóra is.