promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik és Azahriah után Puzsér Róbert következett: megkapta az utolsó pofont a kritikus, porig égették

Szoboszlai Dominik és Azahriah után Puzsér Róbert következett: megkapta az utolsó pofont a kritikus, porig égették

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nem csitulnak az indulatok, még mindig a Puzsér-Ábrahám balhétól hangos a sajtó. 

Mint ismert, Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok újságírója már nagyon régóta fasírtban van Puzsér Róberttel, aki változatos sértésekkel illette őt az évek során. Ez az ellentét pedig egészen addig fajult, hogy Ábrahám megunta a dolgot, az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy Puzsér sértő megjegyzést tett rá.

Ezzel Ábrahám szerint Puzsér olyannyira átlépett egy határt, hogy ideje volt rendezni a dolgokat: a Pesti Srácok újságírója ezt egy pofonnal intézte el. A pofon hírére persze azonnal bezsongott a magyar közösségi média, sorra érkeztek a reakciók a hírességektől, többek között Majkától, aki kerek perec közölte, szerinte nagyon is "kijárt a lángos" Puzsérnak.

Erre aztán Azahriah reagált azzal, hogy beleállt Majkába, mondván, olyan közszereplőket véd, akiket nagyon nem kellene, Ábrahám ugyanis az ifjú sztár szerint kültelki viselkedést tanúsított, ami elfogadhatatlan. A hírességek és celebek mellett persze az internet népe is kimondta véleményét, és megérkezett egy olyan szereplő is, akire talán nem gondoltunk volna.

A rejtélyes AI-előadó, Wellor is beleállt a történetbe, nem is akárhogyan: a Puzsér-Dopeman balhét idéző formában, egy dallal reagált az elmúlt időszak történéseire. A folyamatosan Brüsszelt pocskondiázó rapper már több közéleti sztoriba is beleállt, többek között Magyar Péterről és Gyurcsány Ferencről is írt egy dalt.

A legújabb áldozata pedig a pofonügybe keveredett Puzsér volt: a dal a Carson Coma stílusában íródott, a szövegből pedig ezúttal sem hiányoznak az erős kijelentések és megjegyzések. A szövegből elhoztunk egy csípős részletet is, ami valószínűleg még a pofonnál is jobban fájhatott Puzsérnak:

"A számlatömb a kedvenc olvasmányod,

Magyar Péter lett az új bálványod.

Az egésznek nincs erkölcsi haszna,

még sorban áll, aki pofán b…szna.

Ez van, ha nem szeded

a recept szerint a gyógyszered.

A lelkiismeret akkor sem gátol,

ha kapsz egy sallert az Ábrahámtól."