promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sulyok Tamás elvitte élete szerelmét az olimpia városába, sugárzik róluk a boldogság

Sulyok Tamás elvitte élete szerelmét az olimpia városába, sugárzik róluk a boldogság

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Közös fotókon a köztársasági elnök és felesége, háttérben az Eiffel-toronnyal.

Ezekben a napokban minden szem Párizsra szegeződik, az ötkarikás játékok során sportolók ezrei mérik össze tudásukat, emellett persze rengeteg rajongó és turista is a francia fővárosba látogatott, hogy ünnepi pompába öltöztetve lássák a várost.

Magyarország is 180 sportolóval képviseli hazánkat az olimpián, Muhari Eszter jóvoltából pedig már az éremtáblázatra is feliratkozott nemzetünk és minden nap újabb számokban láthatjuk a magyar zászlót viselő versenyzőket.

A napokban a köztársasági elnök, Sulyok Tamás és felesége is Párizsba látogatott, ahol a leghíresebb nevezetességeket is útba ejtették. Egyben közösségi oldalán azt is megosztotta az elnök, hogy milyen körülmények között jártak először Franciaországban:

„Párizs a szerelem városa, a mi történetünk a francia fővárossal: Közel 40 éve megígértem Zsuzsának, hogy elviszem Párizsba. Fiatal házasokként egy árva garasunk sem volt az utazásra, ezért zálogházba adtuk a jegygyűrűinket, hogy az álmunkat valóra válthassuk, és ellátogassunk a szerelem városába”

– írta Sulyok Tamás.

„Most újra lehetőségünk volt együtt felfedezni a francia fővárost, bár már nem hátizsákkal, de egy kicsit mégis úgy, mint bohém ifjúkorunkban. Az pedig, hogy ezt az olimpia, a versenyek versenye idején tehettük meg újra, még emlékezetesebbé tette az utazást.”

„Párizstól már búcsút vettünk, ám itthonról is ugyanazzal a lelkesedéssel szurkolunk minden magyar sportolónak. Szereplésükhöz, kitartásukhoz, eredményeikhez szívből gratulálunk!”

– tette hozzá.

A köztársasági elnök Emmanuel Macronnal, valamint több magyar sportolóval is találkozott háromnapos párizsi tartózkodása alatt, személyes jókivánságait tolmácsolva számukra. Az ötkarikás játékok egészen augusztus 11-ig tart, így még bőven van lehetőség bővíteni az érmek számát, de természetesen minden jó szereplésnek örülünk.