promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Magyar moziból üzent egy ráktúlélő fiatal Ryan Reynoldsnak, zseniális performanszt talált ki

Magyar moziból üzent egy ráktúlélő fiatal Ryan Reynoldsnak, zseniális performanszt talált ki

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az igazán nagy filmrajongók jóban és rosszban is kitartanak, soha ki nem hagynák kedvenceiket.

Biztosan találkoztatok már vérbeli filmrajongókkal, akik a nehézségek során is úgy merítettek erőt, hogy megnézték kedvenc alkotásaikat, aztán még egyszer, és még egyszer. Ők azok, akik kívülről-betéve tudják a történetet, az utolsó mellékszereplő nevét is, és bármikor tudnak idézni az adott filmből.

Szintén ők azok, akik elkérik a mozikból a plakátokat, elsőként vannak ott a vetítésen, és már alig várják, hogy jöjjön a következő rész. És egy-egy jó film tényleg képes kirántani a legmélyebb gödörből, képes új erőt adni, képes minket is szuperhőssé varázsolni, hogy tovább tudjunk menni a sokszor göröngyös úton, amit ránk szabott a sors.

Most a Threads-en bukkant föl egy olyan történet, ami egyszerre megható és kicsit vicces, mostanra pedig már ezrekhez eljutott a platformon és nagyon reméljük, hogy a hollywoodi szupersztár is reagálni fog a magyar srác performanszára:

„Tegnap megnéztük a Deadpool-t moziban, majd a film végén egy srác megállt a vászon előtt és megkért mindenkit hogy maradjon. Elmondta hogy legyőzte a rákot pár éve és nagyon várta már ezt a filmet, és szeretne egy olyan képet küldeni Ryan Reynoldsnak ahol az egész terem bemutat neki”

– áll a bejegyzésben.

„Remélem eléri a képpel amit szeretett volna. Mikor ilyen embert látok, olyan jelentéktelennek érzem a problémáimat, legnagyobb tiszteletem az övék”

– írta a posztoló, és az egyetértő kommentek sem maradtak el, többen pedig hozzászólásban erősítették meg, hogy valóban megtörtént az eset, hiszen maguk is ott voltak épp azon a vetítésen.

Valaki pedig azt írta, hogy megpróbálja eljuttatni a képet egy illetékesnek, és onnan talán már egyenes az út, hogy Ryan Reynolds is láthassa és értesüljön a fotó háttértörténetéről is. Ha lesz a sztorinak folytatása, nálunk mindenképp olvashattok róla!