promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds valami nagyon furcsát mondott Budapestről 52 millió követőjének

Ryan Reynolds valami nagyon furcsát mondott Budapestről 52 millió követőjének

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ismét egy hollywoodi sztár méltatta a magyar fővárost, egyre többen kíváncsiak Budapestre.

Az amerikai filmipar legnagyobb csillagai számára nem ismeretlen Budapest, rengeteg filmben szerepel Magyarország fővárosa, és a hazai stúdiók is sokszor adnak otthont külföldi szuperprodukciók forgatásának.

Most éppen Ryan Reynolds érkezett Budapestre forgatni, és csaknem egy hónapig tartózkodott Magyarországon, így valamennyire beleláthatott hazánk hétköznapjaiba is. Reynoldsot általában a vicces oldaláról ismerjük, ám most egy háborús filmben vállalt szerepet.

Vélhetően szakított időt a város nevezetességeinek meglátogatására is, ugyanakkor már a forgatás alatt is ikonikus helyeken fordult meg, így többek között a Hősök terét is közelebbről szemügyre vehette.

A Deadpool sztárja nem felejtette el méltatni a várost, amit egy Instagram-sztoriban meg is osztott 52 millió követőjével. Reynolds mindazonáltal egészen szokatlan jelzővel illette Budapestet:

„A budapesti munka minden egyes percét élveztem. Sokan Közép-Európa Hawaii-jának hívják - habár senki nem hívja így -, de meleg, gyönyörű, és végtelenül lenyűgöző”

– fogalmazott fővárosunkról Reynolds.

Valóban kissé meghökkentő a színész jellemzése, az viszont tény, hogy nem a megszokott közhelyeket választotta, amikor Budapestről beszélt, Hawaii-hoz ugyanis még tényleg senki nem hasonlította a várost.

Idén nem mellesleg számos ismert színész tette tiszteletét a fővárosban, Russell Crowe mellett Rami Malek és a The Walking Dead-ből ismert Norman Reedus is megfordult Budapesten – Reedus Szentendrén is járt, Crowe pedig egy budapesti étterembe is beugrott, hogy megkóstolhassa a méltán híres magyar fogásokat.

Ráadásul itt is ünnepelte 60. születésnapját, így a magyarországi látogatása biztosan emlékezetes maradt számára. Crowe nem először járt itt, és már tavaly elárulta, hogy visszatér Budapestre, ígéretét pedig be is váltotta.

Visszakanyarodva Reynolds legújabb filmjéhez, a hazai forgatás helyszínéről készült néhány videó is: