promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Csörgött a telefon Balázsék műsorában: az Alföldön történt esettől rosszul lettek a műsorvezetők

Csörgött a telefon Balázsék műsorában: az Alföldön történt esettől rosszul lettek a műsorvezetők

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Gyomorforgató dolog történt egy alföldi településen, az eset még a rádiósokat is sokkolta. 

Minden egyes napra jut valami bűncselekmény Magyarországon: van, amikor online csalókat csípnek el az egyenruhások, olykor haragosok támadnak egymásra, máskor kábítószer-kereskedőket csíp el a rendőrség, de sajnos sokkal súlyosabb bűncselekmények is történnek, beleértve a leghátborzongatóbbakat.

A Rádió1 Balázsék című rádióműsorában hétfő reggel épp a nem túl fényes szomszédi viszonyokról volt szó, amikor is egy hallgató egy üzenetet küldött be és egy olyan történetet mesélt el, amitől nem csupán a hallgatók, de a műsorvezetők szava is elállt.

A műsorvezetők beolvasták az SMS-t, melyben a hallgató azt írta, hogy a szomszéd megette a család kutyáját.

Erre a műsorvezetők azonnal felhívták a hallgatót, aki az SMS-t küldte, ugyanis először el sem akarták hinni, hogy ez valóban megtörtént. Az üzenet írója azonban felvette a telefont és gyorsan kiderült, hogy a szörnyűséges eset ténylegesen megtörtént.

A hallgató elárulta, annak idején az Alföldön éltek egy településen egy kertes házban, ám a problémás szomszédok folyamatosan arra panaszkodtak, hogy a család kutyája, egy német juhász folyamatosan ugat. Ami ezután következett, az teljesen lesokkolt mindenkit.

A család ugyanis egyik nap arra lett figyelmes, hogy a kutya eltűnt, a balhés szomszédok pedig bográcsban főznek, a bogrács mellett pedig ott volt a kutya bundája.

Azon túl, hogy felfoghatatlan, ami történt, a szomszéd még csak meg sem próbálta leplezni szörnyű tettét, ehelyett visszaadta a kutya láncát a lesújtott családnak, később pedig még azt is közölte velük kerek perec, hogy azért főzte meg és ette meg szerencsétlen négylábút, mert zavarta, hogy ugat.

Noha ezek után gondolhatnánk, hogy hatalmas botrány lett az ügyből és a rendőrség tett pontot a végére, nem így történt: a hallgató elmondása szerint ugyanis akkoriban egy kisgyermek is volt a családban, és így is mindenkit nagyon megviselt a szomszéd undorító lépése, így végül nem tettek feljelentést.

Forrás: Mandiner