promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Durva elszólás Balázsék műsorában, Rákóczi Feri élő adásban követhetett el hatalmas hibát

Durva elszólás Balázsék műsorában, Rákóczi Feri élő adásban követhetett el hatalmas hibát

Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Sokak kedvenc műsora hamarosan visszatér az RTL-en, Rákóczi Feri azonban véletlenül kikotyoghatott egy eddig hétpecsétesként őrzött titkot. 

Most derült ki, hogy visszatér az RTL-re a sokak által kedvelt Álarcos énekes című műsor a negyedik évaddal, aminek nem is örülhetnének jobban a csatorna nézői. A Fókusz adásából egyelőre nem derült ki túl sok információ a közelgő műsor kapcsán, csak annyit árultak el, hogy már javában pörög a forgatás, és a stáb nem is egy újdonsággal készül.

Az egyik újdonság az, hogy nem csupán a nyomozócsapat összetétele változik a negyedik évadra, de egy új műsorvezető is csatlakozik a műsorba. Mint ismert, eddig Istenes Bence volt a felelős a műsorvezetésért, így sokakat meglepett a váltás, hiszen Istenes három évadon keresztül volt a műsor arca.

Természetesen azonnal beindultak a találgatások az új műsorvezető személye kapcsán, de sokan azt is megtippelték, vajon milyen változások várhatók a nyomozócsapat összetételében. Az előző három évad nyertesei Gallusz Niki (Nyuszi), Miller Dávid (Banán) és Vastag Tamás (Kaméleon) voltak.

A három évad során pedig számos híresség megjelent a műsorban: a nyomozók köreiben például olyan széles körben ismert személyek bukkantak fel, mint Szabó Zsófi, Fluor Tomi, Szandi, Csobot Adél, Hargitai Bea, Nagy Ervin, Gáspár Laci, Dancsó Péter és Sebestyén Balázs.

Az Álarcos énekes hivatalos Facebook-oldalán közzétett poszt alatti kommentszekcióban sorra érkeznek az újabb és újabb tippek arra, hogy vajon ki lehet az új műsorvezető és kik lesznek a zsűritagok, a hatalmas érdeklődés pedig nem véletlen, hiszen

a Balázsék című reggeli rádióműsorban kedden Rákóczi Feri elszólhatta magát, amikor véletlenül elkotyogta, hogy Sebestyén Balázs forgatásra ment. 

A véletlen elszólás miatt pedig szinte mindenki egy emberként gondolt ugyanarra: Sebestyén Balázs garantáltan feltűnik majd az Álarcos énekes legújabb évadában.