promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szétnyílt Nádai Anikó bikinifelsője, és máris kattant a fotómasina, a vízparton villantott a műsorvezető

Szétnyílt Nádai Anikó bikinifelsője, és máris kattant a fotómasina, a vízparton villantott a műsorvezető

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Jókorát villantott Nádai Anikó, kép is készült róla.

Nádai Anikó most az RTL egyik legismertebb és legfoglalkoztatottabb műsorvezetője, de ez nem mindig volt így. Annak idején a ValóVilággal robbant be a köztudatba, akkor még a luxusvilla egyik lakója volt, ezt követően pedig leszerződött a csatornához, és mégkapta az Anikó Show-t. Ezt követte később a ValóVilág vezetése, majd a Házasodna a gazda, és a Reggeli című műsor.

Nádai Anikó nem olyan régen elmesélte, mi volt az első munkája - még iskolás korában. Nyáron meggyszedésen dolgozott, 1200 forintot kapott egy ládányi meggyért. Utána fagyiárus lett egy cukrászdában; bár itt nem sokáig maradt, kiegészítésnek viszont jó volt.

Nádai már hosszú évek óta az RTL-nél van, mégsem érzi magát teljes jogú műsorvezetőnek, és azt sem tudja, hogy mikor fog eljönni ez a pillanat az életében, ha egyáltalán eljön. Mindenestere imádja csinálni, semmi pénzért nem váltana szakmát, most már teljes mértékben a televíziózásban képzeli el a jövőjét.

Emellett egyébként rendszeresen reklámoz a közösségi oldalán, most is kirakott egy olyan képet, amivel a FloeWater nevű szűrt ivóvizet promózta; ez az az aludobozos víz, amihez nemrég készült egy reklámfilm a kubai-amerikai színésznővel, Eva Mendes-zel.

Most ezt reklámozza az oldalán Nádai Anikó is, stílusosan egy bikinis képpel, ami az egyik strandon készült. A fotó különlegessége, hogy olyan a felsőrésze, ami középen jócskán szétnyílt, tehát teljesen belátni a műsorvezető keblei közé. A vízparti villantás egy tökéletes módja a Floe Water reklámozására, hiszen ebben a tartós hőségben egyébként is fontos a folyadékbevitel, de Nádai Anikó fotója csak tovább fokozza a forróságot, és még inkább megkívánja az ember a hideg vizet.