promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyedül Hajdú Péternek adott interjút a visszavonult világsztár, Eva Mendes magyar reklámfilmet vállalt be
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A visszavonult, álomtestű Eva Mendes régóta nem ad interjút, de Hajdú Péterrel most kivételt tett.

Magyarországon is sokan rajonganak a kubai-amerikai világsztárért, Eva Mendesért, aki 2011 óta van együtt Ryan Goslinggal. Mikor a hollywoodi filmsztár hazánkban forgatta a Szárnyas fejvadász 2049-et, Eva Mendes is alaposan szemügyre vehette Budapestet, és azon a véleményen van, hogy Magyarország egy csodálatos hely, és a magyar emberek nagyon kedvesek. Ezt Hajdú Péternek is elmondta, akivel nemrég volt alkalma beszélgetni, ugyanis a visszavonult világsztár bár régóta nem ad már interjúkat, Hajdú Péterrel most egy különleges okból kivételt tett.

A Frizbi TV műsorvezetője korábban Bruce Willisszel is találkozhatott, hiszen akkor a Die Hard sztárja volt a Hell energiaital reklámarca, most pedig Eva Mendes vállalt be egy magyar reklámfilmet, amiben egy dobozos vizet reklámoz.

Ryan Gosling párját olyan filmekben láthattuk, mint például a Kiképzés, a Volt egyszer egy Mexikó, A randiguru, A szellemlovas, vagy a Halálosabb iramban, azonban már 10 éve visszavonult a filmezéstől, és azóta minden figyelmét a környezetvédelemnek szenteli. Éppen ez az oka annak, hogy elvállalta a FloeWater nevű vállalat reklámfilmjében való szereplést, hiszen piacra dobták az alumíniumdobozos ivóvizet, ami egy izgalmas termékinnováció, hiszen a gyártó egy forradalmian új szűrési technológiát alkalmaz.

Nem véletlen, hogy a FloeWater éppen Eva Mendes-t választotta a dobozos víz reklámozására, hiszen amióta édesanya lett, mindent megtesz a környezetvédelemért, és amennyire csak lehet, kiiktatta az életükből a műanyag dolgokat. Ezt Hajdú Péter is megerősítette, aki a Blikk-nek beszélt arról, milyen volt beszélgetni a visszavonult világsztárral:

„Büszkén mondhatom: nemcsak találkozhattam Eva Mendesszel, de interjút is készíthettem vele, ami azért nagy szó, mert jó pár éve nem igazán ad interjúkat, amióta nem szerepel filmekben. Az interjú közben a szemembe mondta: ha most egy PET-palackkal a kezemben ültem volna le faggatni őt, szó nélkül otthagyott volna”

Hajdú Péter elmondása szerint Eva Mendes végig kedves és közvetlen volt, még azt is megemlítette neki, mennyire megszerette Budapestet, mikor Ryan Goslinggal hazánkban járt.

(Fotó: TV2, FloeWater)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás