promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pataky Attila remegő kézzel adta át energiáját Hajdú Péternek, majd a valóságot is megkérdőjelezte
Borítókép:  YouTube / Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erős előzetest kapott Hajdú Péter beköltözős műsora, melyben ezúttal az Edda frontembere volt a vendég.

Hamarosan teljes egészében is látható lesz a legfrissebb adás, ám a szokásos péntek esti premier előtt befutott az előzetes is, melyben már most olyan témákról hallhatunk, amik sokak számára kissé idegenek lehetnek.

Nem úgy Pataky Attila számára, a legendás zenész ugyanis köztudottan nem fél vállalni véleményét, ha felsőbbrendű lényekről van szó, és persze Hajdú Péter is kíváncsian kérdezte arról, hogy mit gondol a természetfeletti erőkről.

A beszélgetés egy pontján az Edda frontembere azt is elmondta, hogy az energiaátvitel akár tíz kilométerről is képes működni, de akár közvetlen közelről is lehetséges, amit demonstrált is az adásban.

A különleges szertartás keretei között remegő kézzel adta át az energiáját Hajdúnak, ám az az előzetesből még nem derült ki, hogy sikeresen lezajlott-e az átvitel.

A műsorban szóba került, hogy Pataky Attila részt vett egy földönkívüliekről szóló konferencián is, és azt az élményét is elmesélte, amikor szemtől szemben találkozott egy több mint három méteres sárkánylénnyel. Ennél a résznél azt a kérdést is feltette, hogy „mi a valóság”?

„Ha annak megpróbálsz a szemébe nézni, mint a mesében, elporladsz”

– árulta el a sárkányról az énekes.

Pataky természetesen leghíresebb szerzeményeinek születéséről is beszélt, és előkerült egy közös fotó is, melyen a Guns N’ Roses énekesével, Axl Rose-zal látható.

A kommentelők már a bevezető alatt egymásnak estek, egyesek ugyanis nem igazán tudtak mit kezdeni a természetfeletti témákkal, míg mások szerint Pataky sokkal több tiszteletet érdemel, hiszen ő is megadja azt másoknak. Megint más úgy vélekedett, hogy butaság lenne azt hinni, hogy egyedül vagyunk az univerzumban.

Utóbbira bár nem biztos, hogy megdönthetetlen bizonyítékokat kapunk a műsorból, az mindenesetre már most látszik, hogy rengetegen várják Pataky Attila történeteit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás