promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pataky Attila lebuktatta, melyik hazai sztár földönkívüli
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pataky Attila szentül hiszi, hogy az UFO-k köztünk járnak, ráadásul egy hazai hírességről is tud, aki nem ebből a világból való.

Anno még 1947-ben történt az állítólagos roswelli ufószerencsétlenség. Ebben az esetben tényleg ki kell jelenteni, hogy állítólagos, mivel továbbra sincs kézzelfogható bizonyíték arra, hogy ott valóban egy azonosítatlan repülőtárgy zuhant le, ami a világűrből érkezett.

A hadsereg azt állította, hogy csak egy meteorológiai ballon ért földet a mezőn. Ha most az X-aktákban lennénk, akkor már egyenesen követelnénk, hogy jelenjen meg Fox Mulder, és leplezze le a kormány hazugságait. Viszont nem a szériában vagyunk, és szinte könyvelhető, hogy 1947-ben nem látogattak meg minket az idegenek. Azonban az tény, hogy maga az UFO-hisztéria akkor tört ki igazán az Egyesült Államokban, később pedig az egész világon.

Magyarország is rengetegen hisznek a földönkívüli élet létezésében. Ennek persze van tudományos alapja, és egyáltalán nem tekinthető sci-finek. Valószínűleg más, élhetőnek vélt bolygókon fogunk valamit találni a jövőben. Azt viszont a tudósok kizártnak tartják, hogy az UFO-k itt repkednek felettünk, és a földönkívüliek köztünk járnak.

Hazánk legnagyobb UFO-hívője, Pataky Attila azonban szentül meg van róla győződve, hogy ez bizony így van. Az EDDA frontembere régebben még azt is elárulta, hogy az egyik hazai sztár földönkívüli lény.

„Olyan kisugárzása volt, amiből rögtön éreztem, hogy micsoda. Annyit elárulhatok, hogy nem énekes volt, de közszereplő. Nem akarom felfedni a kilétét”

- mesélte anno az énekes.

Pataky Attila a mai napig titkolja, hogy melyik híresség földönkívüli, szóval ez az X-akta a mai napig nem oldódott meg.

Az EDDA énekes nem olyan rég „tiszteletbeli székely” cím viselője lett. Pataky Attila érmét és kitüntetést is kapott székellyé avatása alkalmából. Annyit mondott, hogy innentől lélekben is székely, nem csak magyar.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás