promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pataky Attila szerint szándékosan szabadították ránk a koronavírust, hogy csökkenjen a népesség
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus után Pataky Attila belement a chemtrail összeesküvésbe is.

Legutóbb Pataky Attila volt a vendég a Frizbiben, ahol az énekes mesélt arról, mennyire leterítette őt a koronavírus anno.

Az Edda frontembere tavalyi évben megjárta a Covid-osztályt, ahonnan úgy érezte már soha nem fog hazatérni. Mesélt a kórházban megélt tapasztalatokról és arról, hogy hogyan fordították vissza felesége szavai a halál kapujából.

„Volt ott egy időkapu, amin én elmehettem volna, mert kértem, hogy elég volt a fájdalomból, elég volt a szenvedésből. Sok minden csodát megértem, ezer hálával köszöntem meg a teremtő istennek”

- mondta Pataky, akinek a párja, Orsi tudott erőt adni, hogy túllendüljön a nehezén.

Hajdú Péter utána belecsapott a közepébe, és megkérdezte az énekest, hogyan vélekedik a vírusról. Pataky szerint szándékosan szabadították az emberiségre a járványt, magát a vírust pedig Vuhanban kísérletezték ki.

Amikor az Edda frontemberének az interjúját hallgatja valaki, az sokak szerint majdnem olyan, mintha egy merészebb X-akták epizódot nézne.

Pataky belement a chemtrail összeesküvés-elméletbe is. Ennek a hívei azt állítják, hogy repülőgépek titokban mérgező vegyi anyagokat permeteznek szét, melyek mérgezik és butítják a lakosságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás