promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Gosling olyat mondott Magyarországról, ami totálisan meg fog lepni
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elcsépelt téma lehet, hogy mint mondtak, de ez most valami más.

Magyarország az elmúlt időszakban a filmgyártás egyik igazi központja lett, sorra jönnek a hollywoodi csúcsprodukciók, és persze ilyenkor sorra jönnek a világsztárok is Magyarországra. És nagyon kevés olyan riporter vagy médiamunkás van, aki elszalasztaná a pillanatot, hogy megkérdezze, az adott színész mit gondol Magyarországról vagy éppen Budapestről, hogy vélekedik a helyi ételekről, ételspecialitásokról, megkósolta-e a legjobb magyar ételeket, és mit tudna mondani így első blikkre a magyar emberekről.

Sok színész igazán ízesen válaszol ezekre a kérdésekre.

Arnold Schwarzenegger például egy kis történelemórába kezdett, és elmondta a véleményét arról is, hogy mi volt a történelemben a legjobb formáció. Ezen sem csodálkozhatunk, hiszen a sztár itt született Ausztriában, nem is olyan távol a magyar határtól, egy kis hegyi faluban, ahol a szülőháza most múzeum, még az izomkolosszus, az osztrák tölgy szobája is be van rendezve úgy, ahogy egykor volt, amikor még csak helyben ismerték a nevét.

De mit mondott Ryan Gosling?

Nos a Szerelmünk lapjai romantikus film, a Kaliforniai álom, illetve a Szárnyas fejvadász 2. sztárja éppen utóbbi film kapcsán is forgatott sokat Magyarországon, és a Jimmy Kimmel showjában rá is kérdeztek erre nála. Csodálatos helynek tartja többek között Budapestet, de korábban kitért a magyarországi Aldikra is.

Korábban pedig megjelentek róla olyan képek is, hogy a Gellértben pózol és még Magyar Nemzetet is olvasott.

Íme mindkét videó:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás