promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Galambos Boglárka arról a bizonyos szörnyű éjszakáról beszélt: így hurcolták el Lagzi Lajcsit a saját otthonából, hatalmas balhé volt

Galambos Boglárka arról a bizonyos szörnyű éjszakáról beszélt: így hurcolták el Lagzi Lajcsit a saját otthonából, hatalmas balhé volt

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Boglárka zajt hallott, majd kinyitotta az ajtót: sokkot kapott.

Hosszas huzavona után idén nyáron jó hírt kapott a Galambos család: Lajos néhány elutasított szabadulási kérelem után mégis megkapta azt, amire a legjobban vágyott. Kiengedték és jelenleg házi őrizetben piheni ki a börtön fáradalmait. Hosszú idő után magához tudta ölelni testvérét, barátját és gyermekeit, remélhetőleg azóta egészségi állapota is sokat javul és végre koncentrálhat a gyógyulásra, hogy visszanyerje régi állapotát: talán még a színpadon is újra láthatjuk majd. Arról nem érkezett információ, hogy volt felesége meglátogatta-e, ám amikor ez az egész kálvária elkezdődött a családjukkal, akkor még Galambos Boglárkát is érintették a történtek, ott volt például azon az éjszakán, mikor Lagzi Lajcsiért kiérkezett a rendőrség.

Ennek az éjszakának a történéseit mesélte el korábban Hajdú Péter műsorában. Az elmúlt időszakban nem igazán vállalt nyilvános szereplést, szerette volna maga mögött hagyni a múltat és valószínűleg a volt férjéről érkező kérdések is kellemetlenül érintették volna.

A rajtaütésről való visszaemlékezés szemmel láthatóan nagyon felkavarja az asszonyt, amit pedig elmesél, annak átélése valóban traumatikus élmény egy családnak.

A rendőrök reggel 6 órakor, még sötétben érkeztek meg a család házához és néhány (Boglárka elmondása szerint) kommandós bemászott a kertjükbe. A kutyák ugatni kezdtek, ami szokatlannak tűnt az édesanya számára, így kinyitotta az ajtót, hogy megnézze mi történt. Ekkor látta meg, hogy pontosan mi történik. Az akciót végző emberek fellépését végig agresszívnek érezte, ordítva beszéltek és ideje sem volt átgondolni a továbbiakat: néhány pillanat múlva már a család házában voltak.

Galambos Lajost keresték, ám a protokoll szerint az összes családtag mellé őrt állítottak, ők akkor is a gyermekek mellett maradtak, amikor készülődtek, így indultak el az iskolába.

A további részleteket a videóban hallgathatod meg: