promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ez áll valójában Galambos Boglárka szakítása mögött, tényleg csak Lagzi Lajcsi miatt járt a milliárdossal?

Ez áll valójában Galambos Boglárka szakítása mögött, tényleg csak Lagzi Lajcsi miatt járt a milliárdossal?

Borítókép:  RTL.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Különös a szakítás időpontja, éppen Galambos Lajos szabadulása után vált szét a szerelmesek útja.

A szakítás híre úgy terjedt el, mint a nyári szél, ami mindenhová elér, Lagzi Lajcsi lánya, Boglárka, pedig nem próbálta tagadni a történteket. Egy nyilatkozatban megerősítette, hogy vége a kapcsolatának Csipak Péterrel, és elég élesen fogalmazott a volt kedvesével kapcsolatban.

"A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól."

– mondta Boglárka. Bár az együtt töltött fél év csodálatos időszak volt számukra, az alapvető elvárások hiánya végül is elválasztotta őket. Semmi rosszat nem kívánt mondani Péterről, ami mutatja, hogy a szétválás ellenére megőrizte a tiszteletet.

A Blikk információi szerint a fiatal divattervező és nála majdnem harminc évvel idősebb párja kapcsolata már egy ideje hullámvölgyben volt.

Egy közelálló forrás szerint Bogi mindig is tudta, hogy Péter nem az az ember, akivel hosszú távra tervez. 

Közeli ismerősök azt pletykálták, hogy az apjának akart segíteni a szabadulásban és ez a rosszindulatú pletyka makacsul tartotta magát. Az, hogy ebben van némi igazság, vagy a rosszmájú "barátok" irigykedésének kitalációja, sosem fog kiderülni, az viszont tény, hogy Bogi és Péter Galambos Lajos szabadulása után szakították (legalábbis az eddig ismert információk szerint).

A korkülönbség mellett az egyéniségük is nagyon különbözött, ami miatt más-más prioritások vezérelték őket. Ennek ellenére igyekeztek kiélvezni az együtt töltött időt, még akkor is, ha többször szakítottak és újra összejöttek. A viszonyuk egy igazi "se veled, se nélküled" kapcsolat volt, tele szenvedéllyel és konfliktusokkal, ami végül megmutatta, hogy mennyire eltérő az útjuk.

Persze az sem elképzelhetetlen, hogy édesapja nem volt elégedett lánya választottjával, Bogi pedig megfogadta édesapja intelmeit. Mind Péter, mind pedig Boglárka, intelligens, értékes emberek, így biztosak vagyunk abban, hogy a legjobb belátásuk szerint döntöttek.

A szakítás azonban nemcsak érzelmi, hanem üzleti vonatkozásban is érezteti hatását. Bogi divatmárkája, a GBA-Style, amely nemrég még nagy felhajtással nyitotta meg kapuit a Fashion Streeten, mára üresen áll.

A bemutatóterem, amely egykoron pezsgő élettel és sztárok sokaságával telt meg, most csupán csendes és üres falakból áll, arany cégérem is eltűnt. Az üzlethelyiségben már csak csupasz próbababák és üres polcok sorakoznak. A szerelmesek egykor büszkén ölelkezve nézték a divatbemutatót, most azonban a múlt emlékeivé váltak. Az üzlet július elején még a fesztiválszezon legmenőbb darabjait hirdette, de azóta minden megváltozott, ahogy a kapcsolatuk is a múlté lett.

forrás: Blikk