promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Régi titok a múltból: így reagált Várkonyi Andrea első férje a lehetetlennek hitt terhesség hírére

Régi titok a múltból: így reagált Várkonyi Andrea első férje a lehetetlennek hitt terhesség hírére

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hiába szerette el tőle Bochkor Gábor álmai asszonyát, az orvos mindenkit megdöbbentett.

Várkonyi Andrea hazánk egyik legismertebb személye, aki Mészáros Lőrinccel kötött házassága óta különösen az érdeklődés középpontjába került - most múltjából derült ki egy eddig nem éppen köztudott epizód.

Andrea és volt férje története az orvosi egyetemen kezdődött, ahol hatalmas szerelem szövődött köztük. Az orvosi pályát választó Andrea egy idő után úgy érezte, nem találja meg helyét a szakmában, és jelentkezett a szegedi televízióhoz. Családi indíttatásból vált orvossá, hiszen családjában sokan praktizáltak, így a tévézés lehetősége új kihívást jelentett számára. A szegedi televízióban kezdett dolgozni, ahol Pánczél Andrea felfigyelt rá, és rávette, hogy próbálkozzon az országos csatornánál.

Andrea sikerrel pályázott a TV2-höz, és férje vele tartott Budapestre. Boldogok voltak, hogy Andrea végre olyan munkát végezhetett, amely igazán örömet okozott neki. Az évek során Andrea személyisége is jelentősen változott: határozott és vagány nővé vált.

Azonban Andrea életét árnyékolta, hogy amikor az anyai ösztönök felütötték a fejüket, szomorú hírrel kellett szembesülnie. Az orvosok közölték vele, hogy sohasem lehet gyermeke.

Ennek ellenére Andrea és volt férje évekig próbálkoztak, számos vizsgálaton estek át, de a nagy álom nem vált valóra. Ezt követően házasságuk megromlása sem volt elkerülhető, bár az is tény, hogy Andrea körül több jóképű férfi is mozgalmas érdeklődését fejezte ki.

Az áprilisi időszakra várható kisbaba születése előtt Andrea volt férje kifejezte örömét ex-felesége boldogsága miatt. Az egykori orvos egyértelműen nyilatkozott arról, hogy nem kívánja, hogy a válásuk bármilyen módon hasonlítson a híres válások bonyodalmaira.

Hozzátette, hogy Andrea boldogsága és a kisbaba érkezése örömmel tölti el őt, és bár nem az újságokból értesült exfelesége állapotáról, gratulált neki. Az is érdekes, hogy a várandósság hírére az emberek érdeklődése és kedvessége irányába fordult, ami számára pozitív változás volt.