promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlen támadásokat kap a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú édesanyja, szakértő is megszólalt azzal kapcsolatban, hogy nem helyes ami most történik

Kegyetlen támadásokat kap a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú édesanyja, szakértő is megszólalt azzal kapcsolatban, hogy nem helyes ami most történik

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Szakértő mondta el, hogy mennyire káros az, amit most a kisfiúval csinálnak, édesanyja is könnyek között kérte meg erre a magyarokat.

Futótűzként terjedt el az a felvétel, amely a szolnoki kalandparkban készült: az edző egy osztályteremnyi gyermek előtt bántalmazott egy kisfiút, az esetet pedig videókamera rögzítette. A kisfiú nem mert édesanyjának beszámolni a történtekről, végül azonban nyilvánosságra került a kamerafelvétel, így értesült róla Roli édesanyja is. Az eset érthető módon hatalmas felháborodást váltott ki, a legnagyobb véleményvezérek is megszólaltak az eset kapcsán, Pottyondy Edina és Osváth Zsolt sem tudott szó nélkül elmenni a történtek mellett:

Mindenki magáénak érzi a kisfiú fájdalmát, így rengeteg helyről próbálnak rajta segíteni, ez pedig sokak szemét szúrja. Ezt a témát járta körbe az ATV riportja is, ahol egy szakértő is megszólalt arról, hogy hiába tűnik segítségnek a sok kedvesség, ezzel rengeteget árthatnak a kisfiúnak. Kifejtették, hogy a kisfiú ezt a hirtelen rászakadó, túlzott figyelmet akár még bántónak is megélheti, hiszen egyik pillanatról a másikra ismerte meg őt az egész ország és most egyáltalán nem a kortársaihoz hasonló, átlagos életet él, ami kifejezetten frusztrálhatja őt. Ebben édesanyja is egyetértett, könnyek között mondta el, hogy hiába van hozzájuk mindenkinek egy kedves szava, vagy egy ölelés, megnyugtató gondolat, nagyon elfáradtak ebbe és legnagyobb vágya az lenne, hogy egy fél évre eltűnhessenek a kíváncsi tekintetek elől. A megszólaló szakember azt javasolta, hogy Rolinak a közelben kellene szakszerű segítséget biztosítani és a lehetőségekhez mérten folytatni a mindennapokat, sok beszélgetéssel és támogatással.

A karateedző jelenleg még nyaralását tölti, hazaérkezése után áll majd az igazságszolgáltatás elé. Rengeteg nagyobb cég és rendezvény is beállt a kisfiú támogatói közé: kimehetett a Hungaroringre és a kalandpark is felajánlott neki egy ingyenes lehetőséget, hogy a korábbi traumatikus élményeket felülírhassák egy biztonságos, nyugalomban töltött nappal, ezzel a kisfiú és az édesanyja éltek is, így visszatértek a bántalmazás helyszínére, ahonnan végül remek véleménnyel távoztak.

Van azonban, akinek csípi a csőrét az, hogy a kisfiút ennyi mindennel elhalmozzák: rengeteg negatív véleményt kap az édesanya, sokan egyenesen odáig merészkednek, hogy hálásak lehetnek az edzőnek és meg kellene köszönni neki a sok ingyen holmit. Sokan elbagatelizálják a történteket és bizony olyan véleményeket is lehetett szép számmal olvasni, aki a régi idők nevelési módszereit vette elő, mondván, akkoriban egy ilyen meg se kottyant volna senkinek.

A riport üzenete egyértelmű: a családnak most a legnagyobb szüksége a nyugalomra és a pihenésre van, hogy a saját tempójukban fel tudják dolgozni a történteket és egy idő után ez az egész valóban csak egy rossz emlék legyen, Roli pedig visszanyerje az emberekbe és a magába vetett hitét, valamint önbizalmát.

A videót ide kattintva nézhetitek meg: