promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kivéreztetik a szolnoki karateedzőt a bicskei gyermekbántalmazás elleni tüntetés főszervezői, hatalmas megtorlásra számíthat az agresszív férfi, esélye sincs elbújni

Kivéreztetik a szolnoki karateedzőt a bicskei gyermekbántalmazás elleni tüntetés főszervezői, hatalmas megtorlásra számíthat az agresszív férfi, esélye sincs elbújni

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Akkora gyomrost kapott Magyarország legnagyobb megmondóembereitől, amekkorát ő rúgott a kisfiúba. 

Hatalmas port kavart az elmúlt héten, hogy Agócs Tibor karateedző felrúgott egy 7 éves kisfiút egy szolnoki kalandparkban, ráadásul a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. nyilvánosságra is hozta a megrázó felvételt a történtekről. A videón tisztán látszik, hogy a karateedző nemes egyszerűséggel felrúgja a gyermeket, majd anélkül, hogy segítene a kisfiúnak, elsétál a helyszínről.

Az eset érthető módon felkorbácsolta az indulatokat, számos híresség szólalt már meg ennek kapcsán, most azonban Osváth Zsolt tett közzé egy friss videót, melyben egy egészen más megközelítésből tekintette át a történteket. Már a videót is azzal kezdi, hogy ez dühből jött, ami nem túl gyakori nála.

Osváth rámutatott, mint kiderült, a férfi nemcsak a kisfiút bántalmazta, hanem más szörnyűségeket is elkövetett már az életében. De azt is elmondta, amiről sokan talán egyáltalán nem tudnak: a bántalmazott kisfiú szenzoros. Ez a szenzoros integrációs zavar rövidítése, amit bár sokan az autizmushoz hasonlítanak, nem pontosan ugyanarról van szó. A lényeg, hogy nehezen létesítenek kapcsolatot és kissé figyelemzavarosak.

Ezek a tünetek pedig alátámasztják, hogy a gyermeknek jóval nehezebb a mindennapokban, nem tud ugyanúgy reagálni, mint iskolatársai. Ezt azonban a karateedző nem tudta és látszólag nem is akarta megérteni, így arra a szörnyű dologra vetemedett, hogy bántotta a kisfiút. Osváth kijelentése a férfi tette kapcsán tűpontos:

"Ami a tatamin beválik, az egy kisgyerek esetében nem feltétlenül."

Osváth hangsúlyozta, a férfi pont egy olyan gyermekbe rúgott bele (szó szerint), akinek a mindennapok is nehézséget jelentenek. A videó talán legfontosabb része azonban csak most következik: Osváth egy teljesen más aspektusból is megközelítette a témát, nevezetesen, hogy a férfi ezzel a tettével milyen árnyékot vet a küzdősportolókra.

Rámutatott, mindenki "a karateedzőként" hivatkozik a férfira, ami nagyon rossz fényt vet a sportágra is, ezzel lehetőséget hagyva annak, hogy az emberek minden küzdősportolóról egy téves képet alkossanak a fejükben és azt gondolják róluk, hogy szívtelenek, agresszívek – s bár meglehet, hogy tényleg vannak ilyenek is –, valójában ez nagyon távol áll a valóságtól.