promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szolnoki gyermekbántalmazás: a polgármester is megszólalt a kegyetlen esetet követően

Szolnoki gyermekbántalmazás: a polgármester is megszólalt a kegyetlen esetet követően

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Felkavaró videót osztottak meg, egy gyermeket súlyosan bántalmazott egy férfi.

Brutális videó jelent meg ma délután a Szolnoki Városüzemeltetés közösségi oldalán, amin az látszik, hogy miközben a többiek a kalandparkban szórakoznak, addig egy gyermeket egy felnőtt – minden bizonnyal az egyik nevelő – elráncigál a többiektől, majd kirúgja a lábát, úgy, hogy a kisfiú hatalmasat esik és a földön marad.

A videó láttán nincsenek szavak, a kommentelők pedig azt a kérdést is feltették, hogy a közelben lévő másik felnőtt miért nem reagált, amikor szembesült a bántalmazással. A gyermek a fejére és a vállára esett, amiből még úgy is nagyon súlyos sérülés lehetett volna, hogy sisakot viselt. A városüzemeltetés posztjában kiemelte, hogy azonnali feljelentést tettek:

„A régió leglátogatottabb kalandparkjába sokfelől érkeznek csoportok. A kalandparkot azért hoztuk létre, hogy a gyerekek jól érezzék ott magukat. Szívesen látunk mindenkit, azt azonban nem gondoltuk, hogy az egyik vidéki csapat látogatása ilyen durva nyomot hagy bennünk. A gyerekekkel érkező felügyelő viselkedése nem elfogadható semmilyen körülmények között. A gyermekbántalmazás minden formáját elítéljük! A rendőrségi feljelentést megtettük”

írta a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.

Mindeközben a poszt alatt a megyeszékhely még regnáló, ám hamarosan leköszönő polgármesterének, Szalay Ferencnek a hozzászólása is megjelent:

„Felháborító, mélységesen elítélendő viselkedés, köszönöm a gyors intézkedést! A találgatásokat megelőzve: a videón nem szolnoki csoport látható, sem a bántalmazó, sem a bántalmazott kisfiú nem városbéli.”

Azt egyelőre még nem tudni, hogy ki lehet az elkövető, ám vélhetően a hatóságok már intézkedtek, és a nyomozás érdekében minden bizonnyal csak később derülnek ki további információk a felháborító esetről.