promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon durván leszólta Liam Neeson a küzdősportok királyát
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Elrabolva filmek sztárja botrányos beszólásában "kis manónak" nevezte a UFC menőjét, Conor McGregort, akinek egyelőre nem volt lehetősége a megfelelően csípős válaszra. Az észak-ír sztárszínész ugyanis egy havonta megjelenő férfilapnak, a Men's Health-nek adott interjút a minap. 

Még ha kicsit erős túlzásnak is hangzik, de könnyen lehet, hogy házhoz megy a pofonért egy igazi hacművészhez a Hollywood-i csillag, ugyanis igazán kellemetlen hangnemet ütött meg Conor McGregorral kapcsolatban. A dolgot akár ki lehetne hegyezni az ír és észak-ír ellentétre is, ám a híres színész inkább a nagy ír-összkép tekintetében elégedetlenkedik az MMA-harcos külvilág felé mutatott képe miatt. 

McGregor valóban nem könnyű természetű ember sem a küzdőtéren, sem azon kívül. Sőt, valójában igen balhés figurának van felcímkézve, amely kép meg is felel annak a skatulyának, amivel az ír nemzetiségüeket szokták beszorítani. Ezzel kapcsolatosan adott hangot ellenszenvének a Star Wars-univerzum Qui-Gon Jinnje.

„Az UFC-t ki nem állhatom. Ez számomra olyan, mint egy kocsmai bunyú. Tudom, hogy a művelői meg azt mondják, hogy tévedek, a hónapokig tartó edzések, meg amiket ők csinálnak… Miért nem ragadsz meg egy sörösüveget, és ütöd fejbe a másik srácot? Az a kis manó, Conor McGregor, rossz hírét viszi Írországnak.Tudom, hogy fitt, és csodálom őt ezért. De nem bírom."

Füstölgött a mozik számára időről időre újra és újrafelfedezett Neeson. Érdekesség, de több mozijában is megcsodálhattuk már az ő küzdősportbeli jártasságát, bár hivatalos művelője soha nem volt egyik válfajnak sem. Ám ez a fajta jártasság nem lehet akadálya annak, hogy Conor McGregor hamarosan ne szóljon vissza, ismerve az ő habitusát.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás