promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián drasztikus döntése mindenkit letaglózott: miért teszi ezt Jimmy fia?

Zámbó Krisztián drasztikus döntése mindenkit letaglózott: miért teszi ezt Jimmy fia?

Borítókép:  Profimedia/Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Mindenkit meglepett a hír, miszerint Zámbó Krisztián egy, az egész életére kiható döntést hozott, most azt is megindokolta, mi vitte rá.

Zámbó Krisztián, a "Király", Zámbó Jimmy fia, komoly döntést hozott: az elmúlt időszakban észrevette, hogy arcán egyre több ránc jelent meg, ennek okán elhatározta, hogy kés alá fekszik, hogy megfiatalodjon. Az áprilisban történt biciklis balesete után – melyben eltörte a könyökét, és emiatt hosszabb időre fel kellett hagynia az edzéssel is – Krisztián most újra formába szeretne lendülni, és ebben a plasztikai sebészek segítségére is számít.

Az énekes egy Instagram-sztorijában számolt be arról, hogy nemrég borotválkozás közben szembesült a számára meghökkentő változásokkal:

"Muszáj volt megborotválkozni és rájönni, hogy megöregedtem! Még jó, hogy vannak profi plasztikai sebészek. Dr. Krasznai Zsoltikám eddig vártam, hamarosan jelentkezem."

Noha azt egyelőre nem árulta el, pontosan milyen beavatkozásra készül, azt már most biztosan tudni lehet, hogy a komolyabb eljárások közé tartozik az, amit fontolgat. A beavatkozás oka részben az is, hogy a balesete után a testalkata is változott, hiszen hosszabb ideig nem tudott edzeni. Most azonban újra nekikezdett a rendszeres mozgásnak, ennek ellenére úgy érzi, hogy ez nem elég és a fiatalosabb külső eléréséhez szüksége van egy kis extra segítségre is.

Zámbó Krisztián mindig is odafigyelt a megjelenésére, és most, hogy közeledik a negyvenhez, még inkább fontosnak tartja, hogy megőrizze fiatalos kinézetét. A plasztikai műtét mellett azért döntött, mert úgy érzi, hogy ez az egyik legjobb módja annak, hogy visszaforgassa az idő kerekét és megőrizze az önbizalmát.

Rajongói ugyanakkor vegyes érzésekkel fogadták a hírt: egyesek támogatják az énekes döntését, míg mások aggódnak a beavatkozás esetleges kockázatai miatt. Az azonban biztos, hogy Krisztián eltökélt, és hamarosan egy megújult külsővel lép majd a nyilvánosság elé.

Noha műtét pontos időpontja és részletei még nem ismertek, Krisztián biztosította a rajongóit, hogy hamarosan újra jelentkezik, és megosztja velük az eredményt. Addig is mindenki kíváncsian várja, hogy milyen változáson megy keresztül a népszerű énekes.

Forrás: Blikk