promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babetté plasztikáztatta magát Labancz Lilla, a felismerhetetlenségig műttette az arcát az Álom.net egykori cicababája
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Labancz Lilla mostanra annyira szétműttette az arcát, hogy már inkább Köllő Babettre hasonlít.

Labancz Lilla már régen elköltözött Magyarországról, azóta nem is hallani róla semmit, hogy mivel foglalkozik, mit csinál; egyedül azt lehet tudni róla, amit a közösségi oldalára felöltött képei és videó mutatnak. Pedig itthon is szépen indult a karrierje, hiszen gyönyörű arca miatt tökéletes modell volt, ugyanakkor a színészkedés irányába is mutatott érdeklődést, annak idején a Gór Nagy Mária Színitanodába járt - a Színművészeti Egyetemre állítólag azért nem vették fel, mert túl gyerekes arca volt.

Első szerepei a Kisvároshoz, illetve a Zsaruvér és Csigavér-hez köthető, de egyik legismertebb alakítását a Barátok köztben játszotta, ahol Léna karakterét kapta meg. 2009-ben jött el neki a nagy áttörés, ugyanis ekkor kapta meg a főszerepet az Álom.net című filmben, amit a mai napig az egyik leghitványabb magyar filmnek tartanak. Később is láthattuk egy-két produkcióban, de elege lett abból, hogy nem tud igazán érvényesülni Magyarországon, így aztán a tengerentúlra vette az irányt.


Elvégezte a New York-i filmakadémiát, ahol színészei szakra járt. Mondhatnánk, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy betörje magát az amerikai filmvilágba, de ez nem igaz. Miután mellékszerepet kapott Danny Trejo Counterpunch című filmjében, főszerepet ajánlottak neki egy vígjátékban, ám ezt visszautasította; így aztán Labancz Lilla hollywoodi álmai rögtön az elején megsemmisültek.

Azóta nem tudni, mivel foglalkozik, de az biztos, hogy a még most is Amerikában él.

Valószínűleg, ha most hazalátogatna, és elmenne mellettünk az utcán, nem is ismernénk meg, ugyanis Lilla az évek során szó szerint a felismerhetetlenségig műttette az arcát. Gyakorlatilag Köllő Babetté plasztikáztatta magát, nemrég kirakott magáról egy képet, amin sokkal inkább hasonlít a Sztárban sztár leszek zsűritagjára, mint saját magára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás