promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélkül pózolt a Barátok közt egykori szereplője, merész képeket osztott meg magáról Labancz Lilla
Borítókép:  24.hu/Instagram
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mellbimbós képet posztolt az elfeledett színésznő.

Kiváló kérdés, hogy a felismerhetetlenné plasztikázott Labancz Lilla most mivel foglalkozhat, miből él meg Amerikában, hiszen bár volt egy olyan elképzelése, hogy színésznő lesz, valójában ehhez soha nem volt semmilyen tehetsége, és talán nem is bátorította senki, hogy ezt a szakmát válassza.

Miután szerepelt a Kisváros-ban, megkapta Léna szerepét az RTL Klub egykor népszerű sorozatában, a Barátok közt-ben. Aztán főszereplőnek tették meg az Álom.net-ben, aminél rosszabb talán soha nem készült még a magyar filmtörténelem során. Élete első, egyben utolsó főszerepe miatt olyannyira fellelkesült, hogy úgy döntött, kimegy Amerikába, és elvégzi a színész szakot a New York-i Filmakadémián.

Aztán újra kellett gondolnia a jövőbeli terveit, miután nem érkeztek hozzá a felkérések; csupán két apró mellékszerep jutott neki.

Mindazonáltal Labancz Lilla bizonyára megtalálta a neki való munkát, hiszen azóta is a tengerentúlon él és tevékenykedik; bár senki sem tudja, hogy pontosan mivel foglalkozik. A közösségi oldalára viszont folymamatosan tölti fel az újabb és újabb képeket, amiken azt mutatja meg, hogy milyen is az élete arrafelé.

Mondhatjuk nyugodtan, hogy gondtalan. Labancz Lilla mindig csinos ruhakölteményekben látható, mindig valahol pihen, utazgat, szóval éli a világát.

Nem is olyan régen olyan fotót osztott meg magáról, amihez már melltartót sem vett fel. Hozzá kell tenni, hogy Lilla nem meztelenül, mégcsak nem is félpucéran látható rajta, teljesen fel van öltözve, de mivel nincsen cicifix, a bimbói is teljesen átütnek a ruháján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás