promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Labancz Lilla mellbimbói Dubajban huncutkodtak, melltartó nélkül pózolt a magyar szépség
Borítókép:  via 24.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A friss képei alapján Labancz Lilla lehet az ország egyik legdögösebb nője.

A legtöbben valószínűleg a 2009-es Álom.net című rettenetes magyar romantikus-vígjátékból ismerik Labancz Lillát, aki egyszer nagyon felkapott színésznő és személyiség volt Magyarországon. Persze sok támadást is kapott annak idején, hiszen volt rá bőven alkalom, hogy tökéletesen sikerült megtestesítenie mindent, ami a „buta, szőke nő” kategóriába tartozik az előítéletek terén – de azóta már sok-sok év eltelt.

Labancz Lilla elképesztően sokat változott, és ehhez jó eséllyel pár plasztikai sebésznek is köze volt, hiszen szinte felismerhetetlen most ahhoz képest, ahogy például az imént említett, 1.3-as IMDb értékeléssel rendelkező Álom.net című filmben szerepelt. Bármi is rejlik a híresség átalakulása mögött, az biztos, hogy jót tettek neki az évek, hiszen most egy igazi bombázó, aki bárkit az ujja köré tud csavarni pillanatok alatt.

Aki követi Labancz Lillát Instagramon, az tudja, hogy a modellként is tevékenykedő bombanő időnként egész bevállalós képeket szokott megosztani magáról a rajongói/hódolói legnagyobb örömére. Szerencsére most is így tett, ugyanis melltartó nélkül pózolt egy csinos fehér ruhában, a mellbimbói pedig huncutkodva ütötték át azt, és ezzel komoly hőhullámot is okoztak.

Labancz Lilla legújabb csábító fotói a bejegyzés alapján Dubajban készültek, vagyis most a helyieket kápráztatja el a hibátlan alakjával a kívánatos híresség, aki sokak szerint Magyarország egyik legszebb nője – a lenti képeket látva pedig nehezen lehetne vitába szállni ezzel a kijelentéssel, mivel tényleg hihetetlenül vonzó rajtuk a híresség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás