promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szilikonmelleivel hódított a kisboltban Labancz Lilla, latexruhában vásárolt az agyonplasztikázott modell
Borítókép:  Szeretlek Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Labancz Lilla már a sarki kisboltba is csak pózolni jár.

Labancz Lilla megpróbálkozott a színészettel, de aztán hamar rájött, hogy még a pályán fetrengő focisták is hitelesebben játszanak nála, így aztán megmaradt annál a szakmánál, amihez tényleg nem kell semmit csinálnia, csak pózolnia. Miután kiköltözött Amerikába, teljesen eltűnt a köztudatból, és azóta nem is tudni róla jóformán semmit.

Talány, vajon a 36 éves magyar szőkeség továbbra is modellkedésből keresi a kenyerét, vagy esetleg talált egy másik munkát, amihez ugyancsak elegendők a külsőségek, és még jobban is fizet. Mindenesetre az kétségtelen, hogy az Álom.net óta eléggé megváltozott, szinte felismerhetetlenné vált a sok plasztikai beavatkozás miatt.

Labancz Lilla nemcsak a mellét, de az egész arcát teljesen átszabatta, így aztán már egyáltalán nem lehet összehasonlítani huszonéves önmagával, teljesen átformáltatta magát egy új emberré. Egy olyan emberré, aki szemmel láthatóan szereti mutogatni magát, mert szinte nem is találni olyan képet a közösségi oldalán, ahol ne lenne kint valamije.

Mint azt az alábbi posztja is biznyítja, Labancz Lilla még a sarki kisboltba se tud lemenni anélkül, hogy ne keltsen feltűnést. Szilikonmellei csaknem kizuhannak feszes latexruhájából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás