promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlenre plasztikáztatta magát a The Boys angyalarcú szépsége, a rajongók teljesen kiakadtak a valódi látványtól
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Senki se gondolta volna, hogy a tökéletes alakú és tipikus amerikai szomszédlányos bájjal megáldott Erin Moriarty így elcsúfítja magát.

A The Boys az Amazon Prime egyik, ha nem a legnépszerűbb sorozata, aminek Magyarországon is óriási rajongótábora van. Már a képregényes eredetinek is az egyik legmegkapóbb eleme volt, hogy nem csak szarkasztikus görbetükröt tart a szuperhős történetek elé, hanem mindezt rendkívül explicit erőszakkal, és durva feketehumorral önti nyakon.

Avagy tényleg ilyen lenne a világunk, ha valóban szuperhősök népesítenék be? Rosszindulatú, korrupt, amorális celebek, akik lájkokat és követőket hajszolnak az interneten valami arctalan nagyvállalat bábjaként, mindenféle felelősségérzet nélkül?

Az Amazon Prime sorozata már a harmadik évadon is túl van, mi is többízben méltattuk már (pilot, második évad, harmadik évad), és idén már érkezik is a negyedik felvonás, aminek a kedvcsináló előzetesét cikkünk végén ti is megnézhettek.

Most azonban nem ez bolydította fel az internet népét, hanem az Amerikában rendkívül népszerű és elismert újságírónő, Megyn Kelly kifakadása, aki hitetlenkedve szembesült vele, hogy a The Boys egyik főszereplője mit művelt magával. 

Starlight a sorozatban a naivitás és jó szándék jelképeként tűnik fel, amikor bekerül a The Seven elit szuperhős csoportba de illúziói csakhamar elillannak, és a kezdeti jószándéka ellenére ő maga is súlyos etikai dilemmák elé került. A karaktert Erin Moriarty alakítja, akiről a rajongók nem véletlenül fantáziálgatnak, a színésznő remekül hozza a kedves vidéki tehenészlány szerepét. Mutatjuk hogy nézett ki még a sorozat elején:

(Profimedia)

A színésznő azonban a múlt héten a Vanity Fair & Amazon MGM Studios Awards eseményén tűnt fel, és sorozat számos rajongója mellett kiborította Megyn Kelly-t is, aki teljes értetlenséggel állt Moriarty átalakulása előtt. Az erről szóló videót itt tudjátok megnézni:

Mint mondta, a gyönyörű színésznő úgy döntött, teljesen megváltoztatja az arcát, a Kim Kardashian ajkak, és a ceruzavékony orr, olyan, mintha önmaga hamis változata. 

Sokaknak egészen érthetetlen, hogy egy ilyen szép nő miért vetemedik ilyen műtéti beavatkozásokra, ugyanakkor Megyn Kelly is úgy látja, hogy ezek egyértelműen egy komoly mentális betegség jelei, és Moriarty feltehetően egyáltalán nem rendelkezik reális képpel önmagáról.

Korábban inkább csak a főszerepekből kiöregedő színésznőknél tapasztaltuk, hogy egyre több a botox az arcukban, és sokak szerint ez már-már munkahelyi kötelesség is Hollywoodban, teljesen megszokott, és ugyanúgy a borzalmas végeredmények mellett akadnak jó példák is (Jane Fonda például).

Az azonban még ma is sokkoló, hogy egy feltörekvő, gyönyörű és sikeres sztár ilyet tesz magával, és hogy ezt fiatal lányok ezrei ezt látják, és tarthatják követendő példának. Ezen a képen jobban is szemügyre vehetjük, milyen óriási különbség van Erin természetes szépsége, és a "gonosz ikertestvére" között:

Sajnos a negyedik évad előzetesében is látható, hogy Erin már nem az a természetes szépség, mint a sorozat legelején, még ha a sminkben ez kevésbé feltűnő is. Kicsit szomorkodva azt is mondhatnánk, hogy kár érte, jó ügynök volt, ugyanakkor most egyszerre reméljük, hogy még van visszaút a színésznő számára, illetve hogy ez a külsőség nem különösebben befolyásolja a sorozat élvezhetőségét. Íme a beígért előzetes:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás