promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Zámbó Krisztián csodarezidenciája, ami nem egy luxuskégli, viszont nagyon otthonos
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zámbó Krisztián álomotthona luxusmentes, és nagyon otthonos.

Zámbó Krisztián is szerepelt a Hal a tortán új évadában: ő zárta a mostani hetet a hazai hírességek főzőversenyében. Takács Zsuzsi kedvese nem az első helyen végzett, hiszen rendkívül alacsony pontszámot kapott versenytársaitól.

Nem gyakran fordult elő a műsor történetében, hogy a vendégek éhesebben távoztak volna, mint ahogy érkeztek, de Zámbó Krisztián főztjének már a látványa is elvette a többiek étvágyát. Lebbencslevele sokkal inkább hasonlított tésztafőzelékre, a desszertnek készült grízes tésztát fóliával együtt tette be a mikróba, a főfogás pedig el sem készült, mivel Krisztián nyersen hagyta hozzá a húst.

A recept szerint meg kellett volna főzni, de az énekes ragaszkodott hozzá, hogy megsüsse, azonban versenytársainak ez nem tetszett. Felajánlotta nekik, hogy beteszi azt is a mikróba, de ezzel csak még inkább felhergelte őket.


Arról nem beszélve, hogy grízes tésztához vett baracklekvárt is sikerült elrontania csípős szósszal. Young G ezek után kendőzetlen őszinteséggel mondta el véleményét a vacsoráról:

„Borzasztó volt Krisztián szerencsétlenkedése az egész este folyamán. Őszintén szólva azt vártam, hogy szálljunk be végre az autóba és valamelyik gyorsétteremben álljunk meg kajálni. Éhen pusztultam!. Gondoltam, hogy hátha a desszert. abban még reménykedtem, hogy ott visszajöhet a Krisztián valamennyi ponttal”

Egyetlen értelme csupán az volt ennek az adásnak, hogy bekukkanthattunk Krisztián lakásába, ami egy luxusmentes csodarezidencia, ahol bárki otthon érezné magát, de akár még nyaralónak is jó lenne. Alább te is bekukkanthatsz a zenész kéglijébe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás