promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki belülről Istenes Bence és Csobot Adél csodálatos lakása, gyakran láthatunk videókat a nappalijukról
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárpár nagyon ízlésesen berendezett lakásban lakik.

Csobot Adél és Istenes Bence ma Magyarországon az egyik legismertebb sztárpáros, akik rengeteg reklámban és szponzorált tartalomban is részt vesznek a mindennapokban, így nemcsak a tévében láthatjuk őket, vagy a rádióban hallhatjuk őket, hanem a midnennapokban az Instagram-on is feltűnnek posztjaikkal. Így például mindig láthatjuk, hogy milyen kocsival járnak, de gyakran ynerhetünk betekintést abba is, hogy néz ki az otthonuk. 

Csobot Adél és Istenes Bence ugyanis sokszor nagyon szórakoztató módját választják a a különféle szponzorációs megkeresések kivitelezésének, olyan natív szituációkban láthatjuk őket hülyéskedni a legtöbbször, amely simán beleillik a profiljukba is, így lesz egyszerre a szponzorált tartalom jó, kreatív, szórakoztató, és így találja meg a releváns közönséget, miközben egyáltalán nem tolakodó a rajongókkal szemben,

hiszen látszik, hogy fektettek bele energiát.

Istenes Bencével sokszor találkozhatunk a YouTube-on is, hiszen a fitalal műsorvezető Istenest néven beszélgetős műsort is készít a videós tartalommegosztó platformra. Ezekben a műsorokban pedig igazán profi és szórakoztató módon járnak körül hétköznapi témákat, sokszor az is megtörténik, hogy ezen műsorok alapján már a mainstream médiában is készülnek cikkek.

Nemrégiben amúgy nagy bjelentést tette, hogy inagtlant vásároltak vidéken, méghozzá Magyarország egyik leggyönyörűbb területén, a Balaton-felvidéken. A ház amúgy egy nagy telken van, az állapota pedig felújítandó, így már ezzel kapcsolatban is készítettek videót, hogy kezdődött a felújítás.

De mégis, hogy néz ki az a hely, ahol most lakik a páros? Az Instagram-oldalaikat böngészve gyakran találkozhatunk olyan felvételekkel, amelyek kis részekben, de bemutatják a lakásukat, íme néhány videó, amelyekben feltűnik a lakás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás