promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna csodálatos fotót posztolt a Párizsi Olimpiáról, kikerekedett a követői szeme a ritka pillanatképtől

Lékai-Kiss Ramóna csodálatos fotót posztolt a Párizsi Olimpiáról, kikerekedett a követői szeme a ritka pillanatképtől

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Lékai Máté az egyik legszerencsésebb olimpikon. 

Elkezdődött a Párizsi Olimpia és most tényleg minden szem Franciaország szívére szegeződik. Az ünnepélyes és grandiózus megnyitás után, ahol a versenyzők a Szajnán hajózhattak végig, megkezdődtek az olimpia versenyszámok. Pályára lépett a magyar férfi kézilabda csapat válogatottja, akik Egyiptommal mérkőztek meg. Sajnos ez az összecsapás nem számunkra végződött szerencsésen: 35-32-re kikapott a magyar csapat. Lékai Máté a csapat oszlopos tagja, akit családja is elkísért Párizsba, hogy a lelátóról szurkolhassanak az olimpikonnak. Máté a csapat profi irányítója, a meccsen is remekül szerepelt, felesége, kisfia és szülei is édesanyja is a lelátóról szurkolt.

Az utazás kapcsán Lékai-Kiss Ramóna meg is osztott egy különleges fotót, amelyen megmutatta, hogy milyen is Máté szerető családja. A képnek más apropója is volt: Máté éppen a névnapját ünnepelte, Ramóna pedig ezzel köszöntötte fel, egyúttal pedig sok sikert kívánt férjének és csapattársainak.

Kiss Ramóna egyébként nehezen viseli mentálisan a mérkőzéseket, hihetetlenül izgulni tud párjáért, a meccsek közben pedig szinte kivetkőzik önmagából és a körülötte ülőket is igyekszik szurkolásra buzdítani.

Ramóna azt sem titkolja, hogy mivel támogatja a férjét: megfőzi a kedvenc ételeit, valamint igyekszik Máté számára nagyon nyugodt környezetet teremteni, erről viccesen így fogalmazott:

Ez persze nőként nem mindig egyszerű, pláne feleségkét, de amikor az olimpia a tét, akkor nagyon ügyesen csendben tudok maradni.

Rami gyakran annyira izgul a meccseken, hogy fizikai tüneteket produkál: túlmozgásos lesz, szomjas és még gyakran légszomja is lesz, annyira szurkol férje győzelméért. Azt sem titkolja, hogy gyakran jobban örül Máté sikereinek mint a sajátjainak, mivel tudja, hogy szerelme mennyi erőt, időt és energiát tesz bele a felkészülésekbe és a meccsekbe, érthető, ha feleségként Ramóna arra vágyik, hogy ennek eredménye legyen: ha nyernek, az az egész családot boldoggá teszi.

A felvételt ide kattintva tudod megtekinteni, rengetegen gratuláltak a fotóhoz és többen kifejezték tetszésüket aziránt, hogy Rami ennyire jó viszont ápol férje családjával, sugárzik róluk a boldogság: