promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Emlékeztek a Barátok közt Timijére? Modelleket megszégyenítő testet gyúrt magának, amit szívesen meg is mutat, rá sem ismerünk Balogh Nóra visszafogott kislányára

Emlékeztek a Barátok közt Timijére? Modelleket megszégyenítő testet gyúrt magának, amit szívesen meg is mutat, rá sem ismerünk Balogh Nóra visszafogott kislányára

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ki gondolta volna, hogy a visszahúzódó, csendes lány egy igazi bombázóvá alakul át az évek alatt?

Pásztor Virág neve mára már egyet jelent a magyar televíziós történelemmel, hiszen a Barátok közt című sorozatban nyújtott alakításával örökre belopta magát a nézők szívébe. Az egykori sorozatsztár azonban azóta hatalmas változásokon ment keresztül, és egy teljesen új oldalát mutatja meg a nagyközönségnek.

Amikor Pásztor Virág megjelent a Barátok köztben, egy ártatlan, kedves lány szerepében ismerhettük meg, aki minden nehézségen keresztül kitartott a barátai és szerettei mellett. A nézők hamar megszerették bájos személyiségét és természetes szépségét, ám Virág a sorozat végeztével sem tűnt el a nyilvánosság elől, sőt: egészen merész lépéseket tett, hogy megmutassa, mennyit változott azóta.

Virág azóta többször is megmutatta, hogy nem fél feszegetni a határokat: számtalan alkalommal szerepelt különböző magazinok címlapján, ahol merészebb és provokatívabb oldalát is láthattuk. Az egykori sorozatsztár immár bátran vállalja fel szexi és pikáns megjelenéseit, melyekkel nem egyszer okozott meglepetést rajongóinak.

Pásztor Virág közösségi médiában is aktív, különösen az Instagramon, ahol rendszeresen oszt meg képeket és videókat mindennapjairól. Az egykori ártatlan lányból igazi dögös nő lett, aki nem fél megmutatni testét és szexi oldalát követőinek. A rajongók pedig kitörő örömmel fogadják a pikánsabb tartalmakat, és számos pozitív visszajelzést kap posztjaira, ami nem meglepő, elnézve Virág elképesztő formáját.

Nemrég például olyan fotókkal nyűgözte le követőit, amik tökéletesen átadják, milyen bombatestet gyúrt magának azóta, hogy a Barátok közt Timijeként láthattuk. Az alábbi fotók pedig kétségkívül többet mondanak minden szónál, Virág elképesztően dögös: