promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barátok közt Nórájának szexi lányára rá sem ismerünk: ennyire kevés ruhában még sosem mutatta meg magát
Borítókép:  YouTube/RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Izabella lánya kiakasztotta a hőmérőt: brutálkemény popsija szinte berepesztette a kamerát

 

A Barátok közt című sorozat az RTL Klubon hosszú éveken át hűségesen szórakoztatta a magyar nézőket. Ez a megkerülhetetlen televíziós alkotás az 1990-es évek végén indult útjára, és 2021-ban ért véget. A széria a Berényi család és a Mátyás király tér mindennapjait mutatta be, ahol a karakterek szerelmi szálakba, családi viszályokba, és bonyodalmakba keveredtek.

Az epizódok során számos izgalmas és drámai esemény történt, ahol a szereplőknek szembe kellett nézniük a kihívásokkal és döntéseik következményeivel. A Barátok közt a magyar televíziózás egyik legnépszerűbb és leghosszabb ideig futó sorozatává vált, és számos néző maradandó emlékezetekkel gazdagodott az általa nyújtott élményekből.

A sorozat karakterei a nézők számára szinte családtagok lettek, hosszú időn keresztül hétköznaponként két részt is leadtak a televízióban. Innen ismerhette meg az ország Varga Izabellát, vagyis dr. Balogh Nórát, aki a sorozatban az egyik fő karakterként a családi cég vezetője volt. A sorozat hivatalos oldalán az alábbi jellemzést olvashatjuk karakteréről:

 "Higgadt, analitikus és praktikus gondolkodású nő, aki a legkomolyabb túlterheltség mellett is képes logikus és minden szempontból átgondolt döntéseket hozni. Vezérelve, hogy minden problémára van egy szabályszerű és célravezető megoldás. Így pedig többnyire hatékonyan veszi az életében felbukkanó akadályokat. Egyedül az érzelmeivel gyűlik meg folyamatosan a baja."

Úgy tűnik, Varga Izabelláéknál lehet valami a génekben, ugyanis nem csak a színésznő, de a lánya is gyönyörű. Az Anna Léna névre hallgató kisasszony előszeretettel pszt meg fényképeket magáról közösségi médiás oldalain - és nem is akár milyeneket. Az ifjú hölgy emellett úgy tűnik, hogy nagy világjáró is: láthattuk már bejelentkezni Angliából, Spanyolországból, Japánból és az Egyesült Államokból is.

forrás RTL.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás