promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kopaszodó felnőtt férfi lett a Barátok Közt tinije, akiért megvesztek a lányok, így néz ki most Dósa Mátyás
Borítókép:  YouTube/ Szolnok Televízió
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL napi sorozatának Tónija igencsak megváltozott.

1998-ban indult hódító útjára a Barátok Közt, amelyet a RTL hosszú éveken keresztül közvetített a magyarok számára. Rengeteg új színész egy csapásra népszerűvé vált, mindenki megismerhette Barta Zsoltot, vagyis Rékasi Károlyt, de Varga Izabella sem fogja tudni egy hamar levetkőzni magáról Balogh Nóra nevét. A mai napig emlékezhetnek a tévénézők és a rajongók Tóni karakterére is, aki Berényi Miklósnak és az imént említett Nórának volt a nevelt fia. 

Ám súlyos tragédia sújtotta a Mátyás király teret, amelynek következtében Tóni soha nem tűnt fel újra a sorozatban. 

A fiatal autóbaleset érte, ezen pedig teljesen ledöbbenhettek akkoriban, vagyis 16 évvel ezelőtt a sorozatrajongók. A 9. évad tehát ezzel a halálesettel végződött, a karaktert megformáló színész ekkor pedig már huszonéves volt. Ám Dósa Mátyást valójában 16 évesen válogatták be az RTL sorozatába, ahol öt éven át, 2007-ig ő játszotta Berényi Miklós örökbe fogadott fiát.

A Barátok Közt után pedig egyáltalán nem adta fel a színészetet, ráadásul kicsi gyerekként az Operettszínház színpadán is játszott. A Hello Dolly! című darabban Hernádi Judit kisinasát, A muzsika hangja című musicalben Kurt szerepét, a József Attila Színház Légy jó mindhalálig című darabjában Nyilas Misit alakította. 

Jelenleg 36 éves és több darabban is játszik egyszerre. Nagy sikereket is ér el:  2023/24-es évad elején ő vehette át az előző szezonban nyújtott szerepeiért Az évad legjobb színésze közönségdíjat. Közösségi oldalain pedig igencsak aktív, de szemmel látható, hogy teljesen megváltozott. Egy igazi férfi vált belőle, akin már egy-egy ránc is megjelent. Már nem az a kisfiú, mint aki volt, ez pedig az egyre fogyatkozó haja is bizonyítja. 

Nemrég Szőke Zoltánnal jelentkezett egy közös fotón, a Barátok Közt egyik jelenetét alkották újra: 

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás