promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Őrjítően dögös ruhában mutatta meg magát Péter Szabó Szilvia, a Nox énekesnőjének gazellacombjait semmi sem fedi, színpadon riszálta feszes, kerek bájait szétnyíló szoknyában

Őrjítően dögös ruhában mutatta meg magát Péter Szabó Szilvia, a Nox énekesnőjének gazellacombjait semmi sem fedi, színpadon riszálta feszes, kerek bájait szétnyíló szoknyában

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Péter Szabó Szilvia megjelent a színpadon és azonnal felforrósodott a hangulat.

A Nox énekesnője és frontembere a mai napig a zeneiparban dolgozik, ahogyan párja is. Csakhogy februárban egy olyan bombát robbantott kapcsolatáról az énekesnő, ami minden rajongóját meglepte. Péter Szabó Szilvia 10 éve egy házibuliban ismerte meg párját, Völgyesi Györgyöt, ám nem volt szerelem első látásra.

Az énekesnő már évek óta ismerte a férfi nővérét, Völgyesi Gabit, azt viszont egyáltalán nem tudta, hogy van egy testvére. Habár a házibuliban nem habarodtak egymásba a férfival, pár nappal később újra találkoztak, azóta pedig elválaszthatatlanok, olyannyira, hogy együtt is dolgoznak, hiszen a férfi a zenekar menedzsere.

A tündérmesére hajazó sztori megmelengette a rajongók szívét, ám márciusban megjelent valaki az énekesnő életéből, aki egy súlyos állítást tett. Vona Károly fénytechnikus állította, hogy Péter Szabó Szilvia brutális összeggel tartozik neki, nem kevesebb, mint 25 millió forinttal.

Az ügy jogi útra terelődött, és mint kiderült, már tavaly februárban döntés született az ügyben a Fővárosi Ítélőtáblán, miszerint az énekesnőnek kötelessége 15 napon belül rendezni a tartozást, állítólag ez azóta sem történt meg. A botrány azonban nem hatott ki az énekesnő karrierjére, azóta is rendszeresen ad koncerteket és látványos koncert-show-kat, melyek olyan színvonalasak, hogy akár egy amerikai zenész is megirigyelhetné.

Péter Szabó Szilva életében nincs megállás ha fellépésekről van szó, július elején ugyanis újabb nagyszabású koncertet adott zenekarával, a helyszín pedig ezúttal a szlovákiai Dunaszerdahely volt. A koncert promójához közzétett egy videót Instagram-oldalán, mely különböző momentumokat mutatott be a Nox koncertjeiről, de mi nem tudtunk másra koncentrálni, csak a szexi énekesnő őrületes formájára és gazellacombjaira, ahogy kivillantak a szétnyíló szoknyája alól: