promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bajban a NOX énekesnője: 25 milliót kéne kiperkálni, már a bíróság is a nyakába liheg
Borítókép:  YouTube/Palikék világa by Manna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pénz sehol, pedig már jogerős az ítélet.

A korábban a NOX nevű folk-crossover stílusú nagy sikerű zenekar énekesnőjeként megismert művésznő, Péter Szabó Szilvia tartozik egy jelentős összeggel azon világosítónak, akivel korábban együtt dolgozott, ami a Blikk által közölt információk szerint derült ki. Vona Károllyal, a technikussal, már nem tart fenn semmilyen kommunikációt, noha a bíróság jogerősen megítélte neki a fent említett összeget.

A Fővárosi Ítélőtábla a bírósági dokumentumok alapján részben módosította az elsőfokú ítéletet, és arra kötelezte az énekesnőt, hogy 15 napon belül fizessen meg 25.233.000 forintot a technikusnak. A bírósági végzés kiemeli, hogy az ítélet ellen nincs lehetőség fellebbezésre.

Vona Károly, a technikus, nyilatkozva elárulta, hogy Péter Szabó Szilviával egy szponzori elszámolási vita alakult ki, melybe később egy ingatlan adásvétel is belekerült. Az énekesnő sem az ítélethirdetésen nem jelent meg, sem azóta nem reagál a kommunikációs próbálkozásokra. Kijelentette továbbá, hogy figyelemmel követi az énekesnő nyilvános megjelenéseit, és látja, hogy magas színvonalon él, azonban úgy véli, az ügy rendezésére a bírósági fórum lenne a megfelelő.

Az énekesnő lakcímén végrehajtást próbáltak végrehajtani februárban, azonban kiderült, hogy minden ingósága más személy nevén van, és az ingatlan sem a tulajdonában van.

Péter Szabó Szilvia is megszólalt az ügyben, véleménye szerint az ilyen viták rendezését nem a sajtóban kellene intézni, és felnőttként kellene kezelni ezeket a helyzeteket. Szerinte a jogi eljárás a megfelelő platform az ilyen jellegű viták rendezésére - és mivel a törvényes jogi eljárás folyamatban van, ő maga nem kívánta részletesebben kommentálni az értesülést:

"Úgy gondolom, felnőtt férfiak nem így intézik a problémáikat, és végtelenül gyáva dolognak tartom. Ha igaza lenne, nem fordult volna a sajtóhoz, és nem gondolom, hogy bármi ilyen jellegű dolgot ez lenne a megfelelő platform tisztázni. A jogi eljárás a törvényes rend szerint folyamatban van, ezért erről többet nem szeretnék mondani!"

-nyilatkozta a Blikknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás