promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aprócska fürdőruhában villantotta meg brutális testét a Barátok Közt szőke bombázója, ettől a póztól mindenkinek elakad a lélegzete
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bombaformában lévő Nyári Dia egyáltalán nem szégyenlős.

A meseszép színésznő Nyári Dia nevét az egész ország a Barátok Közt alatt ismerhette meg. Dia akkoriban renkdívül fiatalon tizenéves korában éveken át alakította Hanna szerepét, ezt követően pedig színházi szerepeket is vállalt. 

A sorozat óta eltelt időben több televíziós műsorban is feltűnt, legutóbb például a Sztárbox című műsorban láthatták őt a nézők, ahol igazán jól szerepelt. A női könnyűsúly bajnoki övét azonban mégsem neki sikerült elvinnie, végül a Dobos Evelin elleni harc után esett ki és ebben a kategóriában Berki Mazsi fölényeskedett. Dia azonban így sem lehet csalódott hiszen egy mérkőzésen így is diadalmaskodott, mégpedig Járai Máté felesége, Kíra ellen.

Ami pedig a magánéletét illeti nagyon úgy tűnik, hogy a színésznő boldogabb mint valaha. Dia lassan 5 éve adott életet kisfiának Zéténynek, akiről az első pillanattól kezdve csak szeretettel beszél, családjuk pedig nagyon harmonikusnak tűnik. Férjével, Danival még 2020-ban keltek egybe, magánéletükről pedig azóta sem nyilatkoznak sűrűn, amit jól is tesznek, ebből is látszik ugyanis hogy nem a nyilvánosság előtt szeretnék élni az életüket.

A színésznő azonban az utóbbi időben nem csak karrierjével, hanem megnyerő külsejével is címlapra került nem egyszer. Dia pár évvel ezelőtt egészséges és tudatos táplálkozással valamint sok mozgással érte el az áhított külsőt, amit elmondása szerint csak saját maga miatt lépett meg és mostanra sokkal jobban érzi magát a bőrében.

Ez pedig jól látszik közösségi oldalára feltöltött fotóiból, illetve videóiból is melyeken előszeretettel villantja meg formás testrészeit is követőeivel.

Dia így tett most is, amikor Dubaji nyaralásáról töltött fel egy egyébként reklámnak szánt videót, ám annak egyik képkockáján egy rendkívül szexi, fekete bikiniben pózol. A felvételen jól látszik, hogy a színésznő továbbra is bombaformában van, így tényleg semmi oka nincs arra, hogy takargassa tökéletes testét, amit most egy szexi pózban tárt a nagyérdemű elé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás