promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyári Dia apró bikinire vetkőzött és felforralta a Balatont
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő egy hónapig kipróbálta a vegán életmódot.​

Nyári Dia a közelmúltban megmutatta, milyen combokkal rendelkezett, mielőtt sportolni és diétázni kezdett. A 28 éves színésznő részben kényszerből tette ezt, a gyakori testsúly-ingadozását ugyanis – mint kiderült – az inzulinrezisztenssége okozta.

Dia 2018 nyarán adott életet kisfiának, és a terhesség ideje alatt a tömege átlépte a 80 kilót. Ebből legalább 20-at mára leadott, és képes hetente akár 30–40 kilométereket is lefutni. Elképesztő formában van, számára nem jelent gondot, hogy a bikiniszezonban is megmutassa magát.

Szerencsére ezt viszonylag gyakran meg is teszi, a napokban több fürdőruhás képet posztolt magáról az Instagram-oldalán. Az egyiken a Balaton kellős közepéről jelentkezett be egy hajóról, liláskék alsóban és párducmintás felsőben, a férje, Kovács Dániel sportriporter társaságában.

A másikon klasszikus fekete bikiniben látható, amely alig takar valamit, különösen a pánt nélküli felső rész. Dia barnára sülve, valószerűtlenül hosszú combokkal mutatta meg magát a rajongói előtt, bár ezt nem feltétlenül öncélúan tette.

A fitt anyuka kihasználta a lehetőséget, hogy a vegán életformát reklámozza, ez valami olyan újdonság ugyanis az életében, amit mindig is szeretett volna kipróbálni. Nem ment könnyen számára a lemondás, de ezzel alighanem mindenki így van az elején.

„Vegán hónapom 25. napján hússal ugyan még nem álmodok, csak néha hekkezek egyet a Balcsi partján… aztán felébredek. Nem mondom, hogy mindig jól bírom, és azt sem, hogy soha nem csaltam”

– vallotta be őszintén Dia, aki nem mondott le végleg a húsról, csak júliusban teljesített egy vegán challenge-et. Emiatt a sportolást persze nem kellett hanyagolnia, és az Instára kitett live-ja tanúsága szerint a finom falatokat sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás