promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A meseszép Palvin Barbi férje a pletykák szerint mással kavarhat, azonnal népharag zúdult Dylan Sprouse-ra

A meseszép Palvin Barbi férje a pletykák szerint mással kavarhat, azonnal népharag zúdult Dylan Sprouse-ra

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Alig egy éve házasodtak össze, de a pletykák szerint Dylannek a világ egyik legszebb nője sem elég, mással szűrte volna össze a levet?

Palvin Barbi és Dylan Sprouse tavaly nyáron, 2023 júliusában mondta ki a boldogító igent egy mesebeli esküvőn Magyarországon. Kapcsolatuk több mint öt éve tart, és azóta is a nyilvánosság előtt zajlik, gyakran osztanak meg közös fotókat magukról és osztják meg élményeket a közösségi médiában​ követőikkel.

A legutóbbi híresztelések szerint azonban egy szörnyű dolog árnyékolhatja be álomba illőnek tűnő házasságukat: a nemzetközi bulvársajtóban és a közösségi médiában is egyre több pletyka jelenik meg arról, hogy Palvin Barbit, a világ egyik legszebb modelljét állítólag megcsalta a férje, Dylan Sprouse. 

A pletykák forrása egy TikTok-videó, melyben egy influenszer azt állítja, hogy Dylan egy "alig nagykorú lánnyal" lépett félre, miközben Barbi Cannes-ban tartózkodott​.

Az influenszer, aki a videót közzétette, azt állítja, hogy a fiatal lány, akivel Dylan állítólag találkozott, még büszkélkedik is a kalanddal a közösségi médiában. Az azonban nem derült ki, hogy ki ez a lány, és konkrét bizonyítékok sem állnak rendelkezésre, így sokan megkérdőjelezik a hírek valóságtartalmát. Az interneten persze azonnal heves viták kezdődtek a kommentszekciókban a botrány kapcsán.

Volt olyan kommentelő, aki sokk hatása alá került és kijelentette, "többé nem hisz a szerelemben", de olyan is akadt, aki közölte, biztos abban, hogy igaz a pletyka, arra hivatkozva, hogy Dylan a korábbi kapcsolataiban sem volt szent, sőt: állítólag megcsalta korábbi barátnőjét, Dayna Frazert.

A híresztelések ellenére sem Dylan Sprouse sem Palvin Barbi sem szólalt még meg az ügyben. A pár korábbi közös nyilatkozataikban mindig is hangsúlyozta, hogy mennyire szeretik és tisztelik egymást, és hogy eddig minden problémát sikerült együtt megoldaniuk. Egyelőre a közösségi médiás profiljaikon sincsenek jelei annak, hogy bármiféle feszültség lenne közöttük, de csak idő kérdése, hogy kiderüljön, mi az igazság.

Mi bízunk benne, hogy alaptalan vádaskodás az egész. 

Források: HOLR, AceShowbiz